fbpx
Cluj Hub

ClujHub – noul meu birou

ClujHub este cel mai mare spațiu de coworking și evenimente din Europa de Est

Până-n primăvara lui 2017 am avut biroul într-o zonă de case din Bună Ziua (pentru cei din Cluj: zona piața Engels). Era minunat, singurul inconvenient era că nu aveam mijloc de transport în comun de acasă și eram nevoit ori să-mi iau mașina, ori să merg pe jos.

Problema s-a ”rezolvat” odată cu decizia proprietarului de a nu-mi mai prelungi contractul de chirie. Atunci am fost nevoit să-mi găsesc o altă locație, până-n început de 2018 când era gata noul birou de la firma de contabilitate, unde s-a proiectat un biroaș și pentru mine. Când zic că s-a rezolvat, s-a rezolvat pentru că am început să caut spații alternative pentru birou și am petrecut mult timp, practic, prin birturile din oraș.

Asta până-n noiembrie 2017 când am zis că nu pot să mai lucrez fără să am certitudinea unei conexiuni bune la internet. Trebuia să mă apuc de lucru la Nepoți de Crăciun și nu-mi permiteam să pierd timpul datorită faptului că nu aveam net, că nu avem curent că mai cine știe ce. Așa am ajuns la ClujHub. La noul ClujHub, sau mai bine zis la noua locație de pe Regele Ferdinand nr 22 – 26 (etajul 3 al magazinului Central).

Practic, din punctul ăsta de vedere, nu exista o locație mai centrală și, cireașa de pe tort, autobuzul (singurul care trece și prin cartierul meu) are stație fix în fața magazinului. Pe mine asta m-a convins, cel puțin în primă fază.

Pentru că odată cu trecerea timpului, cu toate că acum am biroul la firma de conta, cel puțin o dată pe săptămână vin la ClujHub datorită oamenilor care lucrează aici.

Practic este un birou colorat unde găsesc experți din toate domeniile, experți care sunt mai mult decât încântați să-mi răspundă la întrebări / nelămuriri pe care le-am avut sau pe care le voi avea în viitor, pentru că nu am niciun motiv să renunț la biroul de Hub.

Pe lângă aceste motive mai e și faptul că se organizează o sumedenie de evenimente de interes pentru mine, evenimente la care am acces cu tot felul de facilități pentru că sunt membru ClujHub. Și, dacă ar fi stau să le enumăr pe toate, probabil că nu ați avea răbdare să le citiți. Vi-l mai spun doar și pe cel de ordin financiar: pentru 3 persoane mi-a ieșit mai ieftin decât biroul pe care-l plăteam în 2017 (și aici nu includ faptul că la ClujHub am tot ce ține de partea de birotică: imprimantă, scanner, capse etc incluse-n prețul abonamentului).

Featured image: Andreea Boros
Video: AV Media Production
Editare video: Ștefan Amatiesei


10 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
UNTOLD 2018

Vezi programul parțial pe zile și ia-ți biletul de o zi pentru UNTOLD 2018

Next Post
Neața Omelette Bistro Timișoara

Timișoara: Neața Omelette Bistro

Related Posts