fbpx

Barber Cluj. Locuri și oameni din Cluj care au grijă de barba mea

Relația mea cu frizerul / barber-ul din Cluj e una cât se poate de… apropiată, că dacă zic intimă o s-o interpretați greșit. Nu pot să merg la oricine, oricum. Trebuie să stabilesc mai mult decât o relație socială cu el, trebuie să am încredere în el. Atât ca om cât și ca profesionist.

Încă de când l-am descoperit pe Cătălin în București, primul om cu care am legat o legătură fără să ne cunoaștem… pur și simplu am rezonat unul cu celălat din prima, nu-mi mai las barba pe mâna oricui.

Barber Cluj

Așa că am să vă spun oamenii unde îmi tund eu barba, cu toată încrederea că rezultatul final este cel scontat de mine. Pentru că rezonez cu ei, atât ca oameni cât și ca profesioniști. Ordinea în care vi-i spun este strict una cronologică. Ordinea în care am intrat în legătură cu ei. Iar motivele pentru care ”i-am schimbat” sunt strict legate de viața de zi cu zi, care, după cum bine știți și voi, ne pregătește terenul de joacă după cum vrea ea, iar noi trebuie să ne adaptăm.

Barber: Tudor Ghost

În el am avut încredere încă dinainte de a schimba un cuvânt cu el. Încredere care mi-a câștigat-o, dovedită în timp pe bună dreptate, datorită bărbii pe care o avea și încă o are.

Nu pot să merg să-mi tundă cineva barba… care nu are barbă. Mă rog, dacă nu e fată. Că dacă merg la o fată, atunci nu am această ”reticiență”.

Am mers la Tudor câțiva ani buni și am fost extrem de mulțumit. Încă sunt. M-am schimbat de la el dintr-un motiv cât se poate de simplu: într-o zi cu soare, am uitat să mă programez din timp împreună cu Paul (pentru că de câțiva ani buni mersul la barber e un eveniment pentru mine și Paul) și pentru că aveam ”o urgență” am fost nevoiți să găsim o soluție.

Bogdan de la Barber City Cluj

El a fost răspunsul nevoilor mele și a lui Paul. Bogdan de la Barber City. Îmi era și la îndemână, fiind foarte aproape de Cluj Hub… fix în buricul târgului.

La Bogdan mi-a plăcut, pe lângă locul și mâna profesionistă pe care o are, povestea din spatele afacerii.

“Story-based looks” in Cluj-Napoca.
Îți propunem un concept de barbering inspirat de tine și povestea ta.

Barber City

La el mai beam un vin, în timpul petrecut pe scaun. Mai o bârfă, Paul mai punea o melodie, iarăși un pahar de vin, iarăși o bârfă. Iar la final plecam aranjat, masat și cu spiritul ridicat. Eram bine din toate punctele de vedere.

Victor de la BarberShop Mr. Friz Parlour

Foarte mult mi-a plăcut de treaba pe care o face Victor din poziția de barber Cluj. Cred că prima dată m-a tuns la Barber Shop-ul de pe Regele Ferdinand. Apoi l-am urmărit la Barber Society. Iar acum, ultima dată l-am redescoperit la BarberShop Mr. Friz Parlour.

A lucrat în Anglia și se simte. Se simte în ”mână”, se simte în ”vorbă”, se simte în atitudine.

Fiind foarte căutat, am fost nevoit, la un moment dat, înainte de pandemie să merg la Franco… acesta fiind motivul pentru care ”l-am părăsit”. Așa cum vă spuneam: viața.

Franco – îngerul bărbii mele

Ca orice bun lucru, te găsește el pe tine, nu tu pe el. La fel a fost și cu Franco – îngerul barber Cluj. În sensul că nu l-am căutat neparat. S-a întâmplat, pur și simplu. Victor nu putea să mă ia și mi l-a recomandat pe Franco. De care, atât eu, cât și Paul, ne-am îndrăgostit.

El este noul nostru înger în ceea ce privește barba.

Așadar, vi-i recomand, cu inima deschisă, pe oricare dintre ei. Sper doar să nu ajungă îngerul meu să nu mă poată primi din cauza voastră. Țineți minte că eu am întâietate :-))

Glumesc, m-am învățat, îmi fac programare din timp. Adevărul e că în tot răul e și un bine… binele din răul pandemiei e că m-a învățat să mă programez din timp.

Barba. Întreținerea ei.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Vodafone ONE

Vodafone revoluționează experiența TV cu un nou serviciu inovator, Vodafone TV, și introduce noi oferte de servicii convergente sub umbrela Vodafone ONE

Next Post
botniță

Botnița: bășcălia dialogului

Related Posts