fbpx
Fvckup Nights 4

Fvckup Nights Cluj // Vol. 4

Clujul s-a alăturat familiei globale F.U.N (Fvckup Nights) care a început în 2012, în Mexico City, unde un grup de prieteni s-au adunat și au început să povestească despre nereușitele lor. În prezent F.U.N. este o mișcare internațională care se desfășoară lunar în peste 100 de orașe din întreaga lume.

Fie că este vorba de un start-up, de o afacere, de un proiect de dezvoltare, artă, cultură, arhitectură, medicină, sport, tehnologie, sau orice altceva, din experiența eșecului se pot învăța foarte multe. Sunt genul de experiențe la care te poți conecta și poți rezona cu ele.

Întâlnirile Fvckup Nights nu sunt înregistrate video / audio din două motive: 1 pentru a da posibilitatea celui care povestește să se poarte cât se poate de natural și 2 pentru a-i păstra, cât de cât, intimitatea. Nu ți-ai dori ca eșecul tău să fie distribuit pe internet, chiar așa. Acesta este și motivul pentru care nu am scris niciodată nimic legat de discursurile oamenilor, cu toate că am participat la 3 din cele 4 evenimente care au avut loc.

🔑 Fvckup Nights Cluj // Vol. 4
📅 26 iulie 2018 // 19:00
🏢 ClujHub // Str. Regele Ferdinand, 22 – 26
🎟️ Taxă: 15 lei // Bilete

Moderatorul acestei ediții este Lorand Minyo.

Lorand este un tehnolog, futurist și trans-umanist focalizat pe știință, evoluție și educație, cu un mare interes în biotehnică, energie regenerabilă și robotică. Lorand a fost și unul dintre cei trei speakeri invitați la prima ediție F.U.N.

Invitați // Speakeri

  • Răzvan Cuc. Răzvan a dobândit vaste experiențe antreprenoriale în diferite domenii: retail vestimentar, vânzări auto, distribuție electronice, francize Kodak Express etc. În prezent, este proprietar al RE/MAX Romania (Maximo Franchise srl) – franciza globala no.1 în imobiliare. Ne vedem joi să-l ascultăm pe Răzvan prin ce eșecuri a trecut înainte de a cunoaște succesul.
  • Ștefan Koritar. În prezent, Ștefan este CEO și cofondator Mezzoport (platformă digitală prin care poți apela la servicii unice pentru evenimente), precum și fondator Karaian Collective (studio de design multidisciplinar, ce transformă informația în experiențe). Însă în trecut și Ștefan a trecut prin eșecuri.
  • Alexandrin Macavei. Alexandrin, a luat-o pe drumul antreprenoriatului din rolul de manager de vânzări. La doar 26 de ani a construit o firma în domeniul managementului calității cu peste 200 de angajați. Ce a învățat din această experiență și mai ales prin ce eșecuri a trecut, vom afla pe 26 iulie la a patra ediție Fuckup Nights Cluj.

Dacă nu ai mai participat la nicio ediție F.U.N., mai jos e un scurt video despre conceptul F.U.N.: This is FuckUp Nights

Ne vedem joi la a patra ediție F.U.N. Cluj!

 


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Stricam O Generatie

Stricăm o generație: Badea, Bordea și Micutzu în 11 octombrie la Sala Polivalentă din Cluj, în cel mai mare spectacol pe care l-au făcut până acum în Ardeal

Next Post
untold universitatea cluj

UNTOLD susține una dintre echipele de fotbal simbol ale României, FC Universitatea Cluj

Related Posts