fbpx
Meniul zilei | business lunch - Cluj

Cluj: Cele mai bune locuri pentru masa de prânz

Meniul zilei / Business lunch, îl apreciez atâta timp cât nu se face rabat la calitate , ingeniozitate, savoare etc în detrimentul banilor. Evident că partea financiară este importantă, pentru că până la urmă trebuie să aloc un buget lunar, de luni până vineri.

Cluj: Meniul zilei / Business lunch

Pentru că am biroul la ClujHub, normal că toată activitatea mea se învârte în jurul lui. Drept urmare și masa de prânz mi-o iau prin apropriere, asta când nu sunt extrem de ocupat și-mi comand prin HipMenu. Bun, fără să o mai lungesc și fără o ordine anume, vă spun mai jos locurile unde îmi face mie plăcere și mănânc cel mai des:

  • Tortelli Pasta Bar: ”Soup + Classic Pasta 20% off”. Preț: aprox 30 lei
  • Cimbru: pentru masa de pânz au un meniu pe care-l schimbă săptămânal. Preț: aprox 35 lei (au mai multe oferte, sugestii de meniu)
  • Restaurant Twelve: Se schimbă zilnic meniul zilei, e complicat, nu-l publică niciunde, se poate vedea doar la locație, sau dacă ești client fidel îl primești pe e-mail săptămânal. Preț: 24 lei
  • SoupeR: fac zilnic supe cremă, preparate noi. Salatele, sandwiche-urile nu. Preț: aprox 25 lei
  • Livada – Restaurant & Music Lounge: au un concept nou pentru Business lunch, îl schimbă zilnic. Preț: 21 lei

Pentru mine este important ca masa de prânz, pe care o servesc de luni până vineri, să-mi fie servită cât de cât repede (aș vrea să mă pot încadra într-o oră cu tot cu comandă și plată), să nu depășească 45-50 lei cu tot cu un pahar de vin și o cafea, să fie gustos și să fie cât de cât aproape de mine.

Tu unde de unde îți iei meniul zilei / business lunch în Cluj?


3 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Dan Ciulea - podcast 365

Unul din trei șase cinci.

Next Post
Slană Fest

Slană Fest: 1 – 3 februarie 2019, restaurant ROD Cluj-Napoca

Related Posts