fbpx
Guinness StPatrick 2019 cluj

Am acceptat provocarea Guinness de #StPatricksDay: Cluj bar hopping

Așa cum vă spuneam zilele trecute pe Instagram, am acceptat și în acest an provocarea lansată de Guinness și am sărbătorit #StPatricksDay printr-un veritabil bar hopping alături de, probabil, câteva zeci de milioane de oameni.

Anul trecut au fost aproximativ 70 de milioane de oameni care au luat parte la petrecerea globală #Guinness.

În zilele săptămânii pentru a mă deconecta, astfel încât să fiu cât mai eficient la birou, îmi iau cel mai bun prieten, Buburuza, și ieșim #LaCafele imediat după birou. Nu mergem acasă decât după ce ”ne plimbăm” puțin prin oraș.

Let’s get together in a BREWMANCE made of more.

Provocarea lansată de Guinness cu ocazia St. Patrick’s Day a fost ocazia perfectă să mă distrez alături de gașca extinsă de prieteni, să încheiem săptămâna în stil și să luăm o pauză bine meritată de la grijile zilnice pe care cotidianul ni le servește pe tavă.

Guinness StPatrick 2019 cluj

Cu toate că (sau poate fix din cauză că) e realizată doar din 4 ingrediente naturale (apă, orz, hamei și drojdie), Guinness este cea mai populară bere brună din lume. Această bere iconică este produsă în 49 de locuri din lumea întreagă și comercializată în peste 120 de țări.

An de an, de St. Patrick’s Day, în 150 de țări din toată lumea se consumă în total mai mult de 13 milioane de pahare de Guinness. Sâmbătă seara am pus și noi umărul la acestă statistică, iar O’Peter’s Irish Pub, a fost locul de unde ne-am început aventura.

Nefiind un bar – hopping organizat (nu ne-am făcut rezervări, nu am discutat cu localurile înainte), totul a decurs cât se poate de natural. Am zis că stăm cât ne spune inima în fiecare loc. Așa că împreună cu restul trupei Buburuza, Ada, Giulia, Luana, Gabriel, Vlad, Paul Adrian, Chris, Paul, Bogdan, nici nu ne-am dat seama cum au trecut mai bine de 3 ore pe terasa încălzită din Piața Muzeului.

De aici am plecat spre The Soviet, unde ne-am întâlnit cu Laci, care ieșise și el cu băieții în oraș să sărbătorească St. Patrick’s Day 🍀

La Shto nici nu am simțit că am stat, a fost un fel de escală cu avionul. Aterizezi, dar nu apuci să faci mare lucru că și pleci spre următoarea destinație pe care de altfel ești nerăbdător să o descoperi.

Joben Bistro a fost locul unde, teoretic, ne-am propus să încheiem acest bar – hopping, drept urmare ne-am așezat confortabil la mese / bar și am început să dezbatem teoria relativității.

Am spus teoretic, pentru că, nu-i așa, totul este relativ. Și pentru că orice petrecere adevărată se lasă cu mersul într-un (alt) loc unde să petreci și mai mult, noi ne-am îndreptat pașii spre str. Pizișă… Practic seara s-a terminat la ore mici spre mari.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
DOT - district of toast

DOT – un local nou în Cluj căruia trebuie să-i treci pragul

Next Post
Electric Castle 2018 - ziua 4

Limp Bizkit vin la Electric Castle 2019

Related Posts

Vrei sa mergi moca la Peninsula / Felsziget?

So’, cel care va merge, va fi nevoit sa posteze cate un articol pe acest blog, pentru fiecare zi de festival … nu are importanta ce posteaza .. vreau sa surprinda clipa esentiala din ziua respectiva .. poate sa fie o filmare, o poza, un cuvant … indiferent, dar e obligatoriu sa o posteze, si totodata sa imi spuna mai jos ca vrea sa primeasca badge’ul …. Castigatoru’ va fi desemnat de catre mine, criteriul fiind unu extrem de simplu … pur si simplu cel mai iesit din comun argument .. puteti sa puneti si poze in comentarii, sau filmulete!
citește mai mult