fbpx
Neața Omelette Bistro Timișoara

Timișoara: Neața Omelette Bistro

Neața Omelette Bistro, un bistro în inima Timișoarei

Spuneți sincer de câte ori ați simțit nevoie să mâncați un mic dejun sănătos, bun, după ora 12. Poate în unele zile în care ați petrecut mai mult noaptea chiar la ora 17 și v-ați confruntat cu problema că nu aveați unde să-l serviți în oraș.

Neața Omelette Bistro Timișoara

Le-am trecut pragul celor de la Neața Omelette Bistro acum câțiva ani, cred că prin 2016, când, fiind cu treabă prin Timișoara, vărul meu, care de altfel locuiește în acest oraș, m-a adus pentru că e un local fain, care servește doar preparate pe de bază de ouă, care în mod normal, pentru noi, oamenii de rând, le încadrăm în categoria mic dejun, eventual un soi de brunch.

Săptămâna aceasta am fost din nou la Timișoara, tot cu treabă, mă rog, am avut treabă în Giroc (faină localitatea, apropo), dar asta nu a însemnat că înainte de a pleca spre casă nu am trecut cu Gog pe la Neața Omelette Bistro să se înfrupte și el din minunățiile pe care oamenii ăștia le servesc.

A fost simplu să ajungem la ei, sunt pe strada Vasile Alecsandri nr. 2, adică-n buric. Când am ajuns noi, pe la ora 11 dimineața nu erau locuri libere, era ocupat tot, inclusiv terasa, cu toate că nu era neaparat vreme de stat pe terasă. Personalul a fost suficient de isteț, drăguț și prezent, astfel încât să ne sugereze să așteptăm puțin până se va elibera o masă (cu toate că în momentul în care au făcut sugestia încă nu dusesără nicio notă de plată). Am avut noroc, nu am așteptat mai mult de 2 minute și masa noastră era a noastră :D.

Am fost 4 persoane, fiecare dintre noi a comandat ceva diferit, pentru că, nu-i așa, trebuie să ne bucurăm de cât mai multe experiențe în viața asta. Eu mi-am comandat ceva omletă cu avocado și un cappuccino, Gog și-a comandat omletă quattro formaggi, un espresso și un fresh, văru ceva cu spanac și un ristretto, iar soția lui o omletă simplă și pentru toate astea am plătit 93 lei.

Neața Omelette Bistro

Nu e cea mai bună poză pe care o puteam face, dar sincer să fiu nu am mai avut răbdare să fotografiez nici eu, decum ceilalți, drept urmare vă recomand să le treceți pragul cu încredere și să comandați orice vă face cu ochiul, sunt convins că nu veți regreta.

Dacă totuși vă doriți să vedeți câteva materiale foto-video înainte de a le trece pragul (recunosc, eu am această meteahnă), găsiți ceva pe pagina lor de Facebook, e drept că la capitolul comunicare on-line nu stau bine, stau chiar prost, poate că nu ar fi o idee proastă să semneze un contract cu cineva specializat pe acest domeniu.

Featured image


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Cluj Hub

ClujHub – noul meu birou

Next Post
ncluziune socială şi îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a romilor şi a altor grupuri vulnerabile

Învață-i să pescuiască!

Related Posts