fbpx
Cluj Hub

Ada: ClujHUB – locul creativ unde mi-am mutat biroul.

Pe lângă faptul că sunt îndrăgostită iremediabil de Cluj-Napoca, acum sunt și de ClujHub. Da, ClujHub… cel mai mare coworking space, în devenire, din Europa de Est și locul în care mă găsești zilnic, de obicei, și unde vin cu cel mai mare drag. Sincer, sper ca fiecare dintre voi să mergeți la birou cu entuziasmul cu care merg eu în fiecare dimineață. Dacă nu, înseamnă că trebuie să vă mutați biroul aici.

Ca să înțelegi cum am ajuns aici. Am absolvit Facultatea de Științe Politice Administrative și ale Comunicării, departamentul Comunicare și Relații Publice, iar ca orice tânăr visezi să-ți construiești o carieră în domeniul pe care l-ai urmat. Ei bine, mă aflu printre norocoși! Chiar asta fac.

Un an mai târziu, uite-mă punând bazele unei agenții de comunicare (5 seconds shameless marketing: 0748.916.270 ‬) care, bineînțeles, sper să se dezvolte cât mai mult. Să nu credeți că un an am stat degeaba.  Am făcut parte din echipa de comunicare LollyBoom, cel mai mare festival al familiei din România și Nepoți de Crăciun, ediția a VIII – a. Iar odată cu alte proiecte s-a resimțit nevoia unui spațiu de muncă la care să revin zi de zi.

Și știți cum este! Biroul trebuie să fie și frumos amenajat, dacă-i central este aproape tot ce ți-ai putea dori, trebuie și te motiveze cumva să fii creativ și cu chef de muncă. Nu doar că în spațiul de la ClujHUB beneficiezi de tot ceea ce am menționat anterior, dar te bucuri de mai multe plusuri decât crezi. În primul rând, oamenii. Găsești oameni din diverse domenii dispuși să te ajute oricând și cu care poți schimba idei și experiențe. Locația? Suuuper. Centrul orașului + view-ul superb de pe terasă îți dau senzația că ai ieșit din casă zilnic la relaxare.

Ce este și mai fain, e faptul că ai anumite facilități ca membru al hub-ului. Ești la curent cu toate evenimentele cool din oraș și beneficiezi de coduri de reducere la evenimentele susținute aici, care se desfășoară într-un număr semnificativ și care sunt numai bune pentru dezvoltarea ta profesională, cât și personală. Aici suprizele se țin lanț. Fie te bucuri de o cafea sau un ceai, un mic dejun sănătos, mai o gustare sau seri de jocuri. Nu trebuie să te stresezi nici imprimanta, produse de birotică și papetărie, să găsești rapid un curier în caz că ai ceva de trimis sau la orice altceva te gândești în această direcție pentru că aici ai de toate în prețul inclus. Până și masaj să te mai destinzi.

Sigur am uitat să menționez câteva beneficii, așadar dacă sunteți în căutarea unui spațiu de muncă, veniți să le descoperiți chiar voi.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Dolce Far Niente.

Next Post
Revolut Card

Comandă-ți cardul Revolut gratuit

Related Posts