fbpx
Hedi Hoka - Fuckup Nights 📷 Vizi ⚫ http://komiti.ro/

Câștigă 2 invitații duble la Fuckup Nights Cluj // Vol. 5

Din câte știu o rețetă clară a succesul nu există. Dar e aproape sigur că un ingredient în a te bucura de succes înseamnă ca de multe ori în drumul tău spre el să eșuezi sau să întâmpini dificultăți indiferent dacă motivele sunt intrinseci sau țin de factori externi. Și pentru a depăși aceste momente simți nevoia de a fi ascultat, de a primi sfaturi, de a găsi o nouă motivație sau de ce nu, să auzi povești ale oamenilor care au trecut prin asta, poate ai ceva de învățat.

Cu același concept ca la edițiile anterioare Fuckup Nights Cluj // Vol. 5 este mai mult decât despre a asculta niște simple povești. E despre 3 oameni de succes care au trecut printr-un eșec și au reușit să meargă mai departe, e despre a învăța prin experiența altora, e despre a-ți oferi imboldul să continui.

De această dată nu este o tematică anume, ediția fiind una bilingvă. Ca speakeri îi avem pe:

  • Philip Choban – A fost implicat în multe startup-uri și a locuit în Hong Kong, Indonezia, India și România. Philip s-a mutat în România din Statele Unite în anul 2009. Astăzi, din dorința de a îmbunătăți accesul oamenilor obișnuiți la un sistem de sănătate performant, a pus bazele companiei Telios. Dar o experiență așa vastă se formează și prin multe eșecuri.
  • Moe Zidan – A călătorit în 26 de țări și a trăit în 6 dintre acestea, observând că a învățat mai multe din a călători decât urmând cursurile facultății de economie ș marketing internațional. A început primul business în reciclare la 17 ani, a lucrat pentru Facebook, foodpanda și a avut propria companie de creare  site-uri în Malaysia.
  • Andrei Roth – a terminat studiile la una dintre cele mai prestigioase universități ale lumii, University of California – Berkeley, a lucrat în Silicon Valley ca analist financiar pentru Microsoft, după care, întors în țară, a ocupat posturi de conducere în mai multe companii de telecomunicații, înainte de a-și deschide propria firmă de consultanță.

Așadar pe 23 august de la ora 19:00 ne vedem la gazda noastră Cluj Hub pentru doza necesară de motivație, haz de necaz și determinarea de a continua și a învăța prin povești care s-au bucurat de success cunoscând eșecul. Biletele le găsești aici sau poț fi fericitul câștigător al unei invitații duble, 2 la număr.

Răspunde, până miercuri, 22 august 2018, ora 14:00, într-un comentariu pe care dintre cei trei speakeri îți dorești cel mai tare să-l asculți.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
TeCOMM Cluj 2018

Comerț electronic 2018: o experiență personalizată, automatizată, conversațională

Next Post
Beard Brothers Donate and win this motor Bike

Concurs: câștigă motorul Goodbye to Gravity

Related Posts