fbpx

Finesse Gelato e Prosecco – Cluj

Pentru că orice lucru bun pornește de la pasiune, Andrei și Daniel au pus bazele unei afaceri de înghețată artizanală. Primul contact l-am avut cu înghețata lor în 2019, când, de fapt, a și pornit afacerea.

Inițial îi găseam doar în câteva locații HoReCa din Cluj-Napoca (spre exemplu la restaurant Nativ), ulterior s-au listat și pe platformele de delivery, iar acum au deschis o locație fizică unde le puteți trece pragul și să vă bucurați de o înghețată artizanală cu arome autentice și un pahar de prosecco.

Arome gelato

În primul rând vreau să vă spun că diferența dintre o înghețată artizanală și una industrială constă în procesul de producție, termenul de valabilitate, ingredientele folosite și temperatura de servire. În plus, nu conține aer și apă.

Faptul că Andrei a învățat să gătească în Anglia, l-a ajutat (încă îl ajută :P) să aleagă combinațiile aromelor, astfel încât să avem un produs final… ăăă… altfel.

Lavandă cu afine, fistic cu ulei de dovleac, ciocolată albă cu piper roșu, dulceață de ardei iute… sunt doar câteva dintre aromele pe care le puteți degusta la ei. Îi găsiți pe strada Eroilor la numărul 34. Fix lângă Banca Transilvania.

Puteți să comandați și pentru acasă, am văzut că sunt încă prezenți pe Tazz.

Dacă mă întrebi pe mine, aia de fistic e din altă lume. Iar dacă o combini cu cea de ciocolată, obții un rezultat final de îți vine să plângi de fericire.

Cornul de înghețată

Nu știu cum sunteți voi, dar pentru mine este extrem de important. Și pentru ei. Pentru că altfel nu îl aduceau de la 150 km distanță. E un corn extrem de gustos, colorat cu ingrediente naturale (cel verde e colorat cu spanac, cel negru cu cărbune).

Chiar dacă sunteți la cură de slăbire, obligatoriu să luați la cornet, să vedeți ce înseamnă un ”biscuite” sau ”napolitană” sau cum se numește aluatul ăla din care e făcut cornul.

Prețuri

E pentru toată lumea. Oricând, dimineața, la amiazi sau seara. Indiferent de anotimp sau vremea de afară.

Locația Finesse Gelato e Prosecco

Este extrem de ofertantă și sunt convins că va ajunge următorul loc de adunare în zilele toride de vară și nu numai. Personal îl văd ca un loc unde să am un DJ care să-mi pună muzică pe fundal, în timp ce mă bucur de un pahar de prosecco în timp ce povestesc cu gașca.

Adresa: bulevardul Eroilor numărul 34, Cluj-Napoca
Facebook | Instagram | Google Maps


2 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
calamar la grill

Calamar în tigaia grill

Next Post

Jazz in the Park 2022

Related Posts