fbpx
KIBO by Personal Cook

KIBO – cel mai hip loc din Cluj

Iar când spun cel mai hip loc din Cluj-Napoca, nu exagerez și nici nu aberez aiurea. Serios. Poienița KIBO este senzație.

Meniul KIBO

Este gândit și implementat de Paul & Mihai. În principiu avem un meniu de bază la care se adaugă preparate în funcție de starea de spirit a celor doi bucătari.

Pastrama de vită, pe care o facem noi dintr-un brisket premium de vită în smoker (12-14-16 ore, în funcție de vreme de afară și optimismul prietenului nostru Ciprian de la The Wild Chef – cel care ne transformă brisketul în pastramă) o folosim în diferite poziții și preprate.

Sandviciul Reuben și salata KIBO sunt vedetele.

Legat de băuturi, am ales un vin / spumant bun. Ăla pe care-l consumăm noi de fiecare dată când ieșim în oraș.

Pahare. Avem din alea cu altitudine. Pentru că meriți. Pentru că merităm. Pahare din care poți consuma orice lichid, de la Bendis până la șpriț. De la apă plată până până la limonadă cu aloe vera de la DOT (da, da poți să te bucuri de o limonadă sau o bere cu ghimbir marca DOT la noi în poieniță).

Ba chiar poți să mergi cu el la festival, pentru că este realizat dintr-un material special. Tu alege doar culoarea… că ai de unde să alegi. Sau poate preferi transparent?

Desert încă nu avem, dar rezolvăm cât de curând situația cu Finess Ice Cream.

Evenimente culinare marca KIBO

Vă recomand să vă abonați (blog, FB.me/kibokitchen.ro și sau IG) pentru că aici anunțăm toate evenimentele culinare pe care le organizăm. Iar unele dintre ele sunt, ăăă, nu pot să le spun unicat, cât mai degrabă sunt rare. În sensul că avem porții limitate și nu prea se mai repetă.

OUĂ BENEDICT. BENDIS. CAFEA. DJ PUIU.

În plus unele sunt de-a dreptul… altceva. Spre exemplu: Pairing food with music

În fine, ați prins voi ideea 🙂

Ne vedem în poienița KIBO, cel mai hip loc din Cluj!


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Împreună renovăm castelul Bánffy. Pet cu pet

Next Post

Line-up complet Neversea 2022

Related Posts