fbpx
HoReCa Cluj livrari

Localuri din Cluj care livrează

Că ne place, că nu ne place, din martie comportamentul nostru, al consumatorilor, s-a schimbat. În martie, HoReCa din Cluj a răspuns cum a putut provocărilor dezvoltate de pandemie… mă refer la schimbarea profilului afacerii, implementând, cu chiu și vai o modalitate de a livra acasă.

Operatorii de aplicații mobile au sesizat oportunitatea și au profitat la maxim. Multe localuri fiind obligate să se reinventeze, cel puțin pe perioada rece. Să treacă de la modelul de afacere servire în local la cel de livrare acasă. Și nu e ușor, știu. E greu ca, în câteva luni, să-ți regândești tot modelul de business.

Foarte mulți au semnat contracte de parteneriat cu Foodpanda, Tazz by eMAG, Takeaway.com și Glovo pentru a putea să livreze. Cu toate că, din punctul meu de vedere, e exorbitant comisionul pe care-l percep aceste servicii (30 – 40%).

Nu mă înțelegeți greșit, nu spun să nu îți listezi restaurantul pe platformele lor. Departe de mine acest gând. Listează-te, dar nu mai băga bani în promo ca să-ți trimiți clienții să cumpere tot prin ei… plătindu-le astfel un comision mult mai mare. Sfatul meu este să ai și propria platformă de livrare (există soluții, probabil că voi scrie un articol separat, cu studiu de caz) și tot promo-ul să-l faci către tine.

Și, pentru că sezonul rece ne-a închis, practic, și ultima ușă către ieșitul în oraș (sunt câteva localuri în Cluj care au investit mult în terasă încălzită), oamenii au început să se axeze pe livrări la domiciuliu.

Locații din Cluj-Napoca care livrează acasă:

Legendă: 🌐 website sau aplicație proprie | 📞 telefon | 🛵 aplicații partenere: Foodpanda, Tazz by eMag, takeaway.com și / sau Glovo

Author Cuisine

Cimbru Restaurant: 📞 🛵
Manger: 📞

Breakfast & Brunch

DOT: 🌐 🛵 
Eggcetera: 📞

Burger

Meat Up: 🛵
Very Burger – Old and Tasty Flavors: 🛵
Burger House: 🛵
Jaxx American restaurant: 🛵

Paste

Tottelli Pasta Bar: 🌐 📞 🛵
Pasta la Vista: 🛵

Pizza

Storia Cluj: 📞 🛵
Storia Florești: 📞 🛵
Acrobatica: 🌐 🛵
Cut & Crust: 🌐 🛵
Perfetto Pizza Italiano: 🛵

Specific asiatic

Tokyo restaurant: 🌐
Little Hanoi Cluj: 🌐 🛵
Nobil Sushi: 🌐 🛵
Noodle Pack: 🛵
Indigo: 🌐 🛵
Restaurant Shanghai: 🌐 🛵

Vegan / vegetarian

Samsara Food House: 🛵

Bonus: Personal cook 🌐 📞 – bucătar personal

Lista am făcut-o pe baza informațiilor pe care le-am găsit pe Facebook, Instagram, website-ul propriu al afacerilor din HoReCa pe care le urmăresc. Dacă aveți sugestii, vă rog, nu ezitați și lăsați-mi în comentarii numele afacerii și platformele prin care fac livrări, iar eu voi face update la listă.

Legat de siguranța alimentelor, am scris un articol în martie 2020 care, cred eu, că răspunde la unele dintre cele mai stringente întrebări de pe buzele multora dintre noi, dacă nu a tuturora.

Feautured image by Orlova Maria on Unsplash


7 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Să Învingem Depresia - metoda Kintsugi

Să învingem depresia – metoda Kintsugi

Next Post
Sistem de comenzi online pentru restaurante

Sistem de comenzi online pentru restaurante

Related Posts