fbpx

Jazz in the Park 2022

Anul acesta, Jazz in the Park împlinește frumoasa și rotunda vârstă de 10 ani. Sunt 10 ani de la primul eveniment organizat. De când parcul Central din Cluj a primit o întrebuințare urbană. Practic a fost redat locuitorilor.

Jazz in the Park Festival mai întâi a redat clujenilor Parcul Central. Apoi, a început să dezvolte evenimente în mai multe locuri din Cluj din dorința de a uni comunitatea și a schimba percepția generală despre jazz.

Facebook Jazz in the Park

Notați-vă în calendar: 1 – 4 septembrie 2022.

Organizatorii promit să sărbătorească cum se cuvine! Anul acesta pregătesc o ediție care va deschide un nou capitol. Capitol pe care îl vom scrie cu toții, împreună, pentru că nu-i așa, ce e un festival fără participații lui. Iar participanții Jazz in the Park, sunt niște festivalieri senzaționali 💕.

Parcul Etnografic „Romulus Vuia“

Capitol nou, locație nouă. Încă de anul trecut au fost voci care spuneau că Jazz in the Park își va schimba locația aici. Și, sincer să fiu, mie îmi place mai mult această locație. Mi se pare că e mai ofertantă, că îmi permite mie, participantului de rând, să mă conectez mai bine cu filozofia festivalului. Cu muzica. Cu natura.

Ne vedem la JiP 2022!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Finesse Gelato e Prosecco – Cluj

Next Post

Cimbru restaurant – Cluj

Related Posts