fbpx

einstein cafe, Sibiu

În ultima perioadă am avut destul de multă treabă prin  Sibiu, ocazie numai bună pentru a experimenta localuri noi. V-am spus mai demult că eu consider că suntem mult prea săraci pentru a mânca de două ori în același loc.

Așa că după Kulinarium, Lili’s Cafe, Felinarul, Cuptorul, Old Lisbon și Hermania, am decis într-o seară de marți să merg să mănânc la einstein cafe.

Localul este unul intim, cu doar câteva mese în interior, motiv pentru care l-am simțit călduros și prietenos. Evident că această atmosferă a fost completată și de prietenia pe care ți-o transmite personalul încă de la primul contact.

poză e de la einstein cafe de pe site

După cum spuneam, eu am fost într-o zi de marți, în jurul orei 19. Pe lângă masa unde eram eu, mai erau ocupate încă două: una cu doi turiști nemți, iar cealaltă cu un turist englez. Mi s-a părut drăguță atmosfera creeată în jurul acestora

Pentru că aveam o stare de nu știu ce aș mânca, dar cu siguranță aș vrea să fie ceva bun, mi-am comandat o saltă de baby spinach cu shrimps, împreună cu un pahar de vin.

A photo posted by Dan Ciulea (@ciulea) on

A fost peste așteptările mele, pe lângă că porția a fost mai mult decât generoasă, din păcate am lăsat aproape jumătate din saltă-n farfurie, a fost și extrem de gustoasă. Și astea nu raportate neaparat la pereț, pentru că e drept, și acest lucru m-a făcut să-mi scad așteptările. Am plătit 28 de lei pe ea.

Pe scurt, fără să o mai lungesc, mi-a plăcut și vă recomand să-i treceți pragul.

Localul îl găsiți în piața Mică, nr 13, Sibiu. Au site și Facebook


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

USR, uite o idee de campanie!

Next Post

Cook your own business – cum să-ți deschizi o afacere culinară

Related Posts