fbpx
Tokyo Japanese Restaurant – Cluj Napoca

Tokyo Japanese Restaurant – Delivery Cluj Napoca

De câțiva ani buni avem o tradiție în familie: în 1 ianuarie să ascultăm concertul de an nou de la Viena (când om crește mai mari poate că o să și mergem fizic acolo la un concert) și în luna ianuarie, de preferat la început, să mergem la Tokyo Japanese Restaurant.

Trăim vremuri de poveste, mă rog, de povestit, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la tradițiile noastre, din contră, zic eu, trebuie să ne îmbogățim experiențele zi de zi.

Sushi delivery de la Tokyo Japanese Restaurant

Drept urmare asta am făcut. Am continuat tradiția și ne-am îmbogățit exepriența. Am comandat de Tokyo și am împărțit masa împreună cu doi prieteni, Anca și Paul.

Dacă e să mă întrebi ”care e cea mai bună mâncare pentru delivery”, îți răspund fără echivoc că pizza și sushi. Cred că astea două preparate se pretează cel mai bine pentru delivery. Părerea mea.

Iar serviciul de delivery de la Tokyo e unul premium. În primul rând, cel mai probabil, pentru că au proprii angajați care fac asta. Cred că e extrem de important ca livratorul să-și dea interesul și să-ți aducă mâncarea în cele mai bune condiții.

Bine, noi avem și noroc din punctul ăsta de vedere, pentru că stăm la 5 minute de restaurant. Dar, oricum, se simte și-n delivery respectul angajaților pentru mâncare și client. Au reușit să implementeze și să transmită filozofia localului și-n serviciul de delivery. Cred că e important acest aspect și, din păcate, nu multe localuri au reușit s-o extindă și la delivery.

Ne-a plăcut așa mult, încât a 2-a zi am zis că o să comandăm tot de la ei. De data aceasta am luat o porție de legume Kakiage Tempura, o supă Tan men și o porție de păstăi de soia, Edamame.

Tokyo Japanese Restaurant
Pick-up: Str. Gh. Marinescu, Nr. 5, Cluj-Napoca.
Delivery: website | Telefon: 0753 070 000


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
supă de pește siciliană

Cea mai bună supă de pește din lume

Next Post
Mix, cocktails to your door in Cluj-Napoca

Mix, cocktail-uri la ușa ta

Related Posts