fbpx
localuri care livrează mic dejun în Cluj

Cluj: recomandări de mic dejun livrat acasă

Câteodată am chef să lenevesc în pat, nici cafeaua nu am chef să o fac. Să nu mai zic de pregătirea și aranjarea unui mic dejun. Pentru că da, e destul de simplu să faci un mic dejun gustos, dar jur că eu mănânc și cu ochii, deci am nevoie să fie și aspectos.

Practic, realist să fiu, e o aducere la zi a articolului pe care l-am scris în 2019 – Cluj: recomandări mic dejun – pentru că, nu-i așa, anul 2020 a însemnat lansarea sistemului de delivery în HoReCa. În adevăratul sens al cuvântului.

Delivery mic dejun

Și atunci, în momentele alea pe care dacul liber le numește Lazy Sunday, îmi comand acasă micul dejun. Hai, hai! Nu mă judecați, asta e treaba mea, sunt convins că și voi aveți momente din astea de lene și / sau poftă.

Mai jos am să vă redau lista localurilor de la care îmi comand mic dejun. Lista e una cât se poate de subiectivă (e fix afinitatea mea față de local, pornind de la gust, atmosfera dinainte de pandemie 🙄) combinat cu faptul că livrează ei. Am inclus doar pe cei care și-au implementat un sistem de comenzi online propriu și / sau acceptă comenzi telefonice. Așadar, fără alte discuții, mai jos regăsiți lista cu localurile care fac delivery mic dejun.

Legendă: 🍳 – livrează mic dejun | ☕ – livrează cafea

DOT Cluj 🍳 ☕ Comandă: site propriu și Made in Cluj.

Combinații dulci și sărate, pentru mic-dejun, prânz, cină. Pentru că da, servesc mic dejun toată ziua: D

Comanda minimă este 50 lei. Livrarea este gratuită și se facea de două ori pe săptămână: marțea și vinerea.

🛵 Livrează în Cluj-Napoca și în zonele limitrofe: Florești, Feleacu, Borhanci, Soporului, Dezmir, Sânnicoara, Apahida, Chinteni, Baciu.

Healthylicious 🍳 Comandă: Healthy Store și Made Local.

De curând au lansat gama granola:

Granola este ingredientul principal pentru un mic dejun perfect și echilibrat. Adaugă doar lapte, iaurt sau fructe și ai toți nutrienții necesari pentru a-ți începe bine ziua, plus gust și savoare.

Pentru Granola, folosim doar ingrediente naturale, fără conservanți, arome artificiale sau alte produse a căror denumire nu o înțelegi și care nu au ce căuta în farfurie.

Conține doar fulgi de ovăz, semințe și nuci; îndulcite cu miere, cu puțin ulei de cocos și un plus de aromă dată de fructele deshidratate. Prepararea la cuptor îi dă acel efect crunchy pe care îl apreciem cu toții! E un produs artizanal, preparat în loturi mici, cu atenție la fiecare etapă. La final, te bucuri de aceeași savoare ca și la o granola făcută acasă!

🛵 Livrează în toată țara. Costul livrării se calculează în funcție de adresa destinatară.

Livada Cluj 🍳 ☕ Comandă: site propriu.

De Livada nu vă mai zic nimic, că v-am tot zis 😀 E unul din locurile mele favorite din Cluj. Singurul lucru important pe care vreau să-l subliniez e că și-au implementat sistem de comandă propriu, ceea ce înseamnă că îți livrează pe loc.

Comanda minimă este 50 lei, iar dacă introduci codul ”Ciulea” ai 30% discount. Livrarea este gratuită dacă depășește 99 de lei, în caz contrar este 4,5 respectiv 10 lei (în funcție de zona unde vrei să îți ajungă).

🛵 Livrează în Cluj-Napoca și în zonele limitrofe: Florești, Feleacu, Borhanci, Soporului, Dezmir, Sânnicoara, Apahida, Chinteni, Baciu.

Meron 🍳 ☕ Comandă: site propriu.

Poate e mult spus mic dejun, pentru că la livrare au doar partea de patiserie. Dar, în unele dimineți, parcă un carrot bred și un Cold Brew e tot ce ai nevoie.

🛵 Livrează în toată țara (produsele de patiserie sunt disponibile pentru livrare doar în Cluj). În Cluj-Napoca, Florești, Baciu și Apahida livrarea este gratuită dacă comanda depășește 90 de lei. În țară la comenzi de peste 200 lei.

Victor.Fresh To Go 🍳 ☕ Comandă telefonică: 0751 385 463

Great specialty coffee, fresh pressed juices, healthy eats.

🛵 Livrează în Cluj-Napoca. Comanda minimă este 35 lei. Transport gratuit.


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Ba ai ce să faci!

Next Post

Electric Castle – primii headliners confirmați pentru ediția 8

Related Posts