fbpx
DOT - district of toast

DOT – un local nou în Cluj căruia trebuie să-i treci pragul

Clujul, încet – încet, începe să prindă curaj din punct de vedere HoReCa și iese din bula designerilor interiori și a meniurilor copy-paste (sau ca să fiu mai plastic, dacă-mi permiteți, burger – paste). Prinde curaj și cred că acești oameni care își fac afacerile după chipul și asemănarea lor o să aibă mare priză la public.

Zilele trecute (mă rog, de câteva săptămâni) vă scriam de Visuin, astăzi este momentul să vă spun de DOTdistrict of a toast (all day toast), cel mai nou local deschis, tot pe strada Potaissa.

Mă bucură extrem de tare faptul că oameni care au lucrat în domeniul ospitalității mult timp, oameni care au făcut performanță, oameni dedicați industriei, au decis să facă următorul pas.

Cred că începând de azi, strada Potiasa se va transforma într-un loc de ieșit în oraș, la fel cum este Piața Muzeului, Matei Corvin și str Universității. #PeStrasse

DOT – All day toast

Când spunem „district of toast” sau „all day toast”, spunem de fapt așa: combinații dulci și sărate, pentru mic-dejun, prânz, cină. La o bere (două, trei?), la un cocktail sau la o cafea. Voi alegeți momentul. Nu vrem să ne lăudăm dar e musai să zicem că mai avem și cafea de specialitate, bere artizanală, cocktailuri și cele mai noi chestii de pe piață.

DOTdistrict of a toast

A fost o bucurie pentru mine să aflu că în bucătărie, cel puțin în prima parte a zilei, o găsesc pe Urechiata Foodie aka Corina Ureche .

Meniul se învârte în jurul, așa cum bine ați intuit, toast-ului. Dar au și supe și quiche. Găsiți preparate și pentru vegetarieni, dar și chestii cu pulled pork sau rață. Au, nu vă faceți griji.

Prețul, dacă mă întrebi pe mine, e unul mai mult decât corect. Spre exemplu eu mi-am luat prepartul ”brânză și ciuperci”, are 400g și costă 26 lei. E excelent, chiar dacă sălățica avea bucățele de brânzică marinată-n usturoi (sunt alergic)

DOT – district of toast

Până acum câteva luni ziceam cu mâna pe inimă că Sibiul bate orice oraș din țară din punct de vedere HoReCa și aici mă refer cu precădere la Re și Ca. Simt că acolo fiecare local are personalitatea lui. Asta până acum câteva luni. Pentru că acum Clujul se luptă pentru acest titlu.

DOT are o personalitate puternică. Serios! Nu doar meniul este unul autentic, ci și designul interior, muzica care completează spațiul (este singurul local din Cluj care difuzează hip-hop… din câte știu eu)

Pe scurt, atmosfera din DOT este una autentică și pe gustul meu. Prin atmosferă înțeleg tot, de la designul interior, comportament, muzică, atitudine, meniu etc.

Site | Facebook | Instagram
Potaissa 10, Cluj-Napoca
luni — vineri 08:11 – 23:54
sâmbăta — duminică 09:14 – 23:58


3 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
ClujRoamers

#ClujRoamers, ediția numărul 1

Next Post
Guinness StPatrick 2019 cluj

Am acceptat provocarea Guinness de #StPatricksDay: Cluj bar hopping

Related Posts