fbpx
ClujRoamers

#ClujRoamers, ediția numărul 1

Se spune că mersul pe jos îți eliberează endorfinele. Dacă combini această activitate împreună cu o gașcă de prieteni într-un mediu atractiv din punct de vedere vizual, ține-te bine, că o să fii invadat de ele.

#Clujing

Cu toate că m-am mutat în Cluj de aproximativ 20 ani, în momentul în care am primit întrebarea: ce să vizitez cu niște prieteni veniți din afara orașului… nu prea am știut ce să-i răspund.

Ies zilnic cu Buburuza #laCafele, ne plimbăm, dar parcă aș vizita Clujul așa cum vizitez orice alt oraș în care fac escapade, în care îmi petrec concediile.

#ClujRoamers

Așa s-a născut #ClujRoamers, drept urmare împreună cu Valentin Vesa ne-am pus pe treabă astfel încât am transformat #ClujRoamers dintr-o idee, într-un eveniment care va avea loc pentru prima dată sâmbătă, 30 martie 2019, începând cu ora 10:00.

Turul este unul special conceput de către minunații oameni de la Cluj Guided Tours (ne-am dorit să descoperim orașul din perspectiva unui utilizator de Instagram, așadar cerința noastră a fost: locuri instagramabile din Cluj – Napoca, cu o poveste în spate).

O să bem o cafea de la Kups, ne plimbăm prin Cluj 3 ore (este un tur de 2 ore, dar pentru că vom face poze suntem convinși că o să stăm 3 ore), iar la final mâncăm o porție de paste de la Tortelli și bem un pahar de vin de la Crama Jelna.

Ești pasionat de Instagram și vrei să descoperi locurile faine din Cluj?

Participarea nu costă nimic (cafeaua, vinul și pastele sunt sponsorizate de către partenerii noștri), drept urmare locurile sunt limitate (avem doar 10 la număr). Vă puteți înscrie până în data de 24 martie 2019 ora 23:59.

#ClujRoamers ediția 1 este un proiect pilot organizat de Adspedia și Ciulea cu sprijinul Tortelli Pasta Bar, Crama Jelna, Kups, Big Fitness și Cluj Guided Tours.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

UNTOLD și Asociația Dăruiește Viață au inaugurat astăzi cele două camere sterile la Clinica de Pediatrie II din Cluj-Napoca.

Next Post
DOT - district of toast

DOT – un local nou în Cluj căruia trebuie să-i treci pragul

Related Posts