fbpx
Manger Cluj

Restaurant Manger, un loc de (re)venit!

Manger, este un local relativ nou, s-a deschis undeva în luna august anul acesta și de atunci, din august de când am auzit de el , tot îmi doresc să-i trec pragul.

Manger Cluj

Când am auzit că în bucătăria Manger se află chiar proprietarul localului, am zis că neaparat, da neaparat trebuie să-i trec pragul. Eram curios cum gătește Silviu Chelaru, pentru că sincer să fiu, el a fost unul dintre concurenții favoriți de la Master Chef…. drept urmare, mi-am dorit să mă testez și pe mine, nu doar pe el. Să văd dacă preparatele lui sunt la fel de gustoase precum sunt de arătoase.

Așa că ieri m-a luat Buburuza de mână și m-a scos în oraș la cină. Am ajuns pe str Regele Ferdinand la nr 23 cu puțin înainte de ora 18 (fără un sfert, ceva de genul) și pentru că nu se deschidea până la 18:00 am decis să ne plimbăm puțin până la deschidere (știți ce se spune, plimbarea dinainte de masă îți crește pofta de mâncare).

La ora 18:00 poarta restaurantului Manger era larg deschisă și ne aștepta, pe terasă, însuși Silviu Chelaru, chef-ul localului. Nu pot să spun că a fost cea mai prietenoasă primire, ci ma degrabă a fost, sau mie mi s-a părut că e puțin mirat să ne vadă… probabil pentru că practic am ”rupt” ușa dinainte să se deschidă localul.

Manger Cluj - din partea casei

Pentru că Buburuza știa exact ce vrea să mănânce (supa cremă de dovleac din poza pe care au publicat-o ei pe Facebook, o găsiți mai sus – la noi, în Baia de Arieș e o diferență de la cer la pământ între bostan și dovleac: pe scurt bostanul nu îl mâncăm noi, oamenii), ne-am comandat două pahare de vin Le Petit Perriere până să mă decid eu ce să-mi comand. Nu sunt eu cel mai mare fan al vinului alb, dar sincer a fost o alegere foarte bună, pe care v-o recomand cu mare drag.

Bine, bine, a fost de fapt recomandarea chelnerului care ne-a servit, recomandare care de altfel s-a potrivit de minune cu salata de somon pe care am comandat-o.

Manger Cluj - Salată Ton

Masa am desăvârșit-o cu o tartă de pere. Excelentă, a fost exact ce ne-am dorit, atât din punct de vedere a gustului (crema aia ce a pus-o lângă s-a potrivit perfect cu tarta, atât consistența cât și gustul ușor prea dulce pentru a fi savurat separat).

Manger Cluj - tartă mere

Pe scurt, vă recomand să le treceți pragul, chiar dacă din punct de vedere a prețului, localul se află undeva ușor peste mediu. Pentru o supă cremă de dovlec (bostan), o salată de somon, două pahare de vin și o tartă de pere, am plătit 96 lei.

Manger restaurant
Orar funcționare
12:00PM – 3:30PM
6:00PM – 10:30PM

Contact
Str. Regele Ferdinand, nr 23, Cluj-Napoca
@manger.restaurant
Tel: 0751 314 500

Manger, un loc de (re)venit!


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Timișoara: November Notes in Social Media 2017 – de la idee la faptă

Next Post
Sucuri camera Cover

Tu îți acoperi camera web cu bandă sau orice altceva?

Related Posts