fbpx

Pensiunea Lac Micesti

Doua zile de deconectare totala!

Nu am avut semnal la telefon, in schimb am avut wireless. M-am dat cu tiroliana, am pescuit, am facut mancare la ciaun, am baut vin, am facut karaoke in natura, am tras si cu arcul.

M-am simtit fabulos!

Imi place ca pe langa pescuit are o tona de activitati outdoor: te poti da cu barca sau hidrobicicleta pe lac, te poti da cu tiroliana peste lac, poti sa faci excursii cu bicicleta sau pe jos prin imprejurimi, poti sa faci baie in piscinele de langa cabane, daca vremea e urata poti sa faci baie in cibarele cu apa incalzita, poti sa calaresti, cei mici se pot juca intr-un parc de aventura, se pot da pe tobogan etc

Nici la cazare nu stau rau, pe langa camerele din pensiune, mai au cateva cabane cu baie proprie. Fiecare cabana are propriul ponton pentru pescuit, scaune cu masuta pentru servit masa si loc de gratar, pentru cei care stiu sa-l foloseasca (sau au cu ce) 😛 Daca totusi vi se face foame, sa stiti ca are si un restaurant unde va puteti potoli foamea sau setea, dupa caz.

E suficient de aproape de Cluj incat sa pot sa dau o fuga in orice dupamasa, dar suficient de departe incat sa nu ma deranjeze nimeni (e la 15 km de Cluj-Napoca).

 


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Remedii naturiste, azi durerea de gat.

Next Post

Supernet. Vodafone Supernet! (P)

Related Posts