Lumos coffee and brunch Sibiu
Home » Lumos coffee and brunch. Un local fain din Sibiu

Lumos coffee and brunch. Un local fain din Sibiu

Sibiul este al 2-lea oraș favorit din țară. După Cluj. Dacă sibienii ar trăi cu aceiași intensitate și noaptea, cum trăiesc ziua, cred că aveam discuții serioase cu Buburuza legate de mutarea în Sibiu. Nici măcar nu ar trebui să aibă viață de noapte, dar cel puțin una de seară prelungită, până pe la un 23… să nu se încheie ziua la 19.

În schimb lumea HoReCa este una matură. Trecând peste faptul că atât eu, dar și Buburuza, suntem atașați emoțional de restaurantul La Cuptor, ori de câte ori avem ocazia testăm și alte localuri.

LUMOS. Enlightening coffee and brunch.

Un local de tip #alldaybreakfast era absolut normal să se deschidă. La o primă impresie, dacă te uiți superficial de afară, nu ai intra. Sau cel puțin acesta a fost primul meu impuls. Lumos coffee and brunch e deschis de aproximativ o lună de zile în locul unui magazin mixt prăfuit, Capa, chiar la intrarea în Piața Mare.

În schimb, odată intrați o să vă întâmpine cu, după cum bine se și caracterizează ei înșiși: good vibe sonly. O să vă salute niște oameni tineri, faini, care vă servesc de la cafea de specialitate până la toast-uri, care pe mine sincer să fiu m-au dus cu gândul la DOT. Și nu o zic cu nicio tentă negativă, e un lucru bun.

Dați-le o șansă oamenilor, sunt bine intenționați, par a vrea să facă lucrurile corect. Sunt interesați de feedback-ul nostru, iar acest lucru pe mine nu poate decât să mă bucure.

LUMOS. Meniu

Localul a fost gândit ca un spațiu unde prietenii să-și pună la cale călătoriile, să-și discute ideile și să se ilumineze. Un spațiu care să te provoace la dialog. La dezbatere.

Treceți-le pragul, beți o cafea, mâncați ceva (au mai mult decât mic dejun și toast-uri, găsiți și salate, supe cremă și deserturi). Noi am fost de dimineață.

  • espresso dublu – 8 lei
  • flat white – 11 lei
  • fresh de portocale – 11 lei
  • latte – 11 lei
  • ouă poșate cu avocado (pe toast din pâine artizanală) – 26 lei
  • ouă poșate cu sfeclă roșie, brânză de capră – 22 lei

E un loc căruia trebuie să-i treceți pragul când ajungeți prin Sibiu.

Lumos coffee and brunch
str. Mitropoliei 1, Sibiu
Facebook | Instagram


comments

2 comentarii la „Lumos coffee and brunch. Un local fain din Sibiu”

  1. Pingback: Ce a însemnat pentru mine anul 2020 | Un blog scris de Dan Ciulea

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.