fbpx

Day 5: Pinpointing

Jurnal EC_SpecialDay 1 | Day 2 | Day 3 | Day 4

Dacă am învățat ceva în escapadele mele turistice, a fost să-mi fac temele înainte de a pleca la drum. Iar odată ajuns acolo, să mă poziționez corect pe hartă, astfel încât să fiu conștient de zona în care mă aflu.

Cum EC_Special practic a construit un mic orășel în interiorul Clujului, primul lucru pe care l-am făcut în ziua cu numărul 5 a festivalului Electric Castle, a fost să localizez punctele de interes din interiorul festivalului.

Harta și traseul, le știam de aici.

Caniculă

Din experiența mea de festivalier, am învățat că dacă vrei să ”reziști” la eveniment, trebuie să te hidratezi. Iar acum, pe caniculă, cu atât mai mult. Drept urmare, primul lucru pe care l-am făcut a fost să îmi setez punctele de hidratare:

  • City
    • Muzeul de Artă și Unirii Stage: Lidl Shop, apa plată este 69 de bani.
    • Kogălniceanu, Liceul Reformat și Rectoratul UBB Stage: Fresh Bar by Lidl, nu au doar fresh-uri clasice, găsești și boost-uri de energie cu shot-uri de matcha și ghimbir.
  • Cetățuie
    • Turnul Parașutiștilor, Hideout și PIT Stage: Fresh Bar by Lidl (e chiar lângă aparatul de donare contactless de la BB, vis-a-vis de The Wild Chef Truck)

Și nu uita să îți setezi un mod de gândire sustenabil, chiar și la festival. Găsești aparatul de colectare selectivă montat de Lidl România în cadrul programului creat alături de EC, Environment First, în piața Unirii.

Fă un efort și păstrează dozele de aluminiu / PET-urile, pentru a le duce la apartul de colectare selectivă de la Unirii Stage… pe lângă că reciclezi, pui și umărul la recondiționarea castelului Banffy. Lidl România donează 1 leu pentru fiecare doză / PET reciclată prin intermediul aparatului.

Instalații New Media

V-am spus că pentru mine EC e mai mult decât scenele de muzică. Electric Castele este, pentru mine, în primul rând despre atmosfera pe care o crează în jurul festivalului. Iar activările sponsorilor și instalațiile New Media și spectacolele de lumini te fac să intri mai ușor în atmosferă.

Pentru că mi-am făcut temele, la ora 17:00 am fost prezent la pianul de pe Cetățuie (lângă Gazette, fostul depozit de praf de pușcă), unde studenții împreună cu profesorii de la MusicHub au prezentat un moment susținut de Lidl România.

La ora 22 fără ceva eram nerăbdător să văd instalația SKY TOWER, de la turnul Parașutiștilor, prezentată de Lidl România și EC Team.

Dans

Pentru că totuși, e un festival de muzică. Ziua cu numărul 5 a însemnat dans la Hideout. A fost și rămâne scena mea (și a Buburuzei) preferată de la EC… indiferent că vorbim de Bonțida sau de Cluj.

Și la SKY TOWER. Dans și la Turnul Parașutiștilor… pentru că a mixat Socol.

Gata, fug să bag ceva la ghiozdan, să mă apuc de treabă… pentru că de la ora 17:00

Ne vedem la Castel în oraș


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Instalații new media și spectacole de lumini

Next Post

Day 6: one day baby we’ll be old

Related Posts