Hai Cu Mine La NEVERSEA
Home » Hai cu mine la Neversea!

Hai cu mine la Neversea!

UPDATE: Câștigătorul a fost anunțat personal

Mare, soare, plajă, muzică = NEVERSEA

De când eram mic visam să petrec la malul mării. De ceva timp mă tot uit peste festivalurile care au loc la malul mării din lumea asta largă. Când am fost la EXIT Festival mă uitam cu jind la Sea Dance festival ( Muntenegru ? ), tot mă calculam și îmi făcem planuri să ajung cumva la el. Ba chiar am avut momente, mai ales când am auzit că merge Robin Schulz, în care mă gândeam serios să merg la Balaton Sound.

Vă dați seama cum am reacționat când am auzit că oamenii din spatele festivalului UNTOLD vor organiza un festival la noi, la malul mării (v-am și zis ?). Este unul din momentele în care pot să spun, fără să exagerez: o să fie legendar!

Am povestit aici despre ce se va întâmpla la festival, numele mari care vor urca pe scenă, de activări și alte chestii care vor completa senzația de festival vă voi povesti după ce le trăiesc.

Nu o mai lungesc, înainte de a lansa concursul care are ca premiu o invitație dublă la Neversea, am să vă rog doar să parcurgeți articolul în care am scris informațiile legate de amplasare și acces festival. Informații utile în primul rând pentru noi, cei care vom trece pragul festivalului care va transforma orașul Constanța în polul distracției de la Malul Mării Negre.

Concurs: câștigă două abonamente la NEVERSEA

Concursul începe astăzi, 3 iulie 2017 și se încheie mâine, 4 iulie 2017. Câștigătorul se va alege cu ajutorul random.org și îl voi anunța miercuri, 5 iulie 2017 (cât să aveți timp să vă faceți bagajele și să vă rezolvați transportul și cazarea).

Pentru a intra în concurs trebuie să-mi spuneți, printr-un comentariu la acest articol, până cel târziu marți, 4 iulie 2017, localitatea de unde veniți și care este motivația din spatele decizie de a participa la festivalul NEVERSEA.

Personal nu artiștii mă atrag la un astfel de festival (mă refer de pe malul mării, cu toate că ei cu siguranță fac diferența când ai de ales între două evenimente), ci mai degrabă experiența pe care sunt convins că o voi trăi acolo (cu toate că Jason Derulo, Rita Ora, Dua Lipa, Years&Years, Afrojack, Tiesto, Fatboy Slim sunt niște nume… ca să mă exprim așa 😀 ).

plaja NEVERSEA

Haideți să scriem împreună povestea NEVERSEA!


comments

Etichete: