fbpx
Stricam O Generatie

Stricăm o generație: Badea, Bordea și Micutzu în 11 octombrie la Sala Polivalentă din Cluj, în cel mai mare spectacol pe care l-au făcut până acum în Ardeal

După interesul crescut pentru show-ul lor de la București – Stricăm o generație –  Badea, Bordea și Micutzu vin și la Cluj în octombrie, în cel mai mare spectacol pe care l-au făcut până acum în Ardeal.

Clujenii îi vor putea vedea pe actorii considerați unii dintre cei mari comedianți din România, pe 11 octombrie la Sala Polivalentă în cel mai nou show de stand up comedy al lor, Stricăm o generație.

Este vorba despre un spectacol ”drept la replică” în contextul în care mulți ani performerii de Stand Up Comedy au fost acuzați de folosirea unui limbaj licențios în show-uri, precum și de abordarea directă, și uneori incomodă, a unor situatii din viața tinerilor.

Pe Cosmin Nedelcu îl cunoașteți și din serialul ”Băieți de oraș” de la Antena 1 (e interpretul lui Dorian), iar pe Cătălin Bordea îl știți și drept colegul lui Dan Capatos în emisiunea de noapte de la aceeași televiziune.

Dar toți trei – Dan Badea, Cătalin Bordea și Cosmin Nedelcu Micutzu-  sunt absolventi ai UNATC si au ales în urmă cu aproape 15 ani să se exprime prin stand up, una dintre cele mai provocatoare forme de divertisment în care îți scrii textul și ești foarte aproape de interacțiunea directă cu publicul.

În România, ca de altfel în întreaga Europă, stand up-ul este forma de divertisment cea mai îndrăgită de tineri în acest moment, comediantii reușind să umple săli care erau destinate mai degrabă artiștilor din zona muzicii pop rock, iar Badea, Bordea și Micutzu sunt printre cei care au contribuit direct la succesul acestei forme de divertisment în țara noastră.

Spectacolul ”Stricăm o generație” – Badea, Bordea și Micutzu are loc pe 11 octombrie, la Sala Polivalentă din CLUJ, începand cu ora 20.00. Online biletele pot fi cumparate online de aici, dar bilete pot fi achizitionate și din rețeaua magazinelor Flanco, Orange, Vodafone.

Stricăm o generație


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Harta C4G

Fundația Vodafone România a investit 2,5 milioane de lei în ultimul an în proiecte din sănătate și servicii sociale care folosesc tehnologia

Next Post
Fvckup Nights 4

Fvckup Nights Cluj // Vol. 4

Related Posts

Orasul minier

orasul minier … adica, ai un orasel, ma rog io ii zic sat, si trebuie sa il cresti mare … sa il faci sa devina cel mai prosper oras minier din lume … nu e mare lucru, trebuie sa le dai la oameni de lucru … si ce imi place mie cel mai mult, trebuie sa pastrazi o balanta in comunitatea … adica plm, daca orasu’ ii naspa, nimeni nu vrea sa stea in el!
citește mai mult