fbpx

Day 2: START dance

Jurnal EC_Special: Day 1

Dacă ziua 1 a însemnat reacomodarea cu viața de festival, atât pentru noi, participanții la festival, cât și pentru organizatori. Ziua 2 din EC_Special a fost cât se poate de intensă. Nu știu câți participanți au fost sâmbătă la Bonțida, dar jur că m-am simțit ca-n 2019.

Și, la fel ca-n 2019, nici anul acesta nu am fost la headliner zilei. Ieri a fost Sigma.

Nu am fost, pentru că și ediția aceasta de Electric Castle, chiar dacă e una Specială, de readaptare, tot Hideout a fost casa mea și a Buburuzei pentru orele petrecute în festival.

Oricum, eu nu merg la Electric Castle pentru line-up, cu toate că în fiecare zi e cineva care îmi place și pe care vreau să-l ascult live. Dar nu ăsta e motorul care mă face să particip la EC.

Probabil și pentru că a fost multă lume (da, suntem vaccinați, da participanții la festival sunt verificați, dar asta nu înseamnă că nu am grijă), am simțit că în pădure ne putem ascunde de soare și îngrămădeală. Ne-am mai perindat și pe la Booha Mansion, dar Hideout a fost casa.

Am dansat pe:

  • Hideout: Sugar, Puiu, Karak și Kornel Kovacs
  • Booha Mansion: Rezilient, Piti, Oktopus, Dodo și Eelke Kleijn

BB Community Corner

E deja tradiție și cumva obligatoriu, zic eu, ca oamenii faini de la Beard Brothers și The Sisterhood să organizeze activități pentru copiii de toate vârstele, sub egida BB Community Corner.

Dacă nu ați trecut pe la ei, mai aveți timp să o faceți astăzi. Chiar vă recomand să o faceți, nu veți regreta.

Bun, nu o mai lungesc că m-a ajuns foamea. Așa că înainte de a ne porni spre Bonțida, mergem la Fair Play să mâncăm o zamă cinstită.

Ne vedem la Castel!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Day 1: Back to life

Next Post

EC Talks: stil de viață sustenabil

Related Posts