fbpx

Day 4: Welcome to the city

Jurnal EC_SpecialDay 1 | Day 2 | Day 3

Ziua 4 EC_Special, sau prima zi din EC_Special din oraș a însemnat, din punct de vedere logistic un efort supraomenesc din partea organizatorilor. Sincer să fiu nu pot să-mi dau seama cum au reușit ca într-o singură noapte să mute tot de la Bonțida și să amenajeze locațiile din Cluj.

Și, cu toate că în jurul orei 18:00 a început o ploaie, care a ținut până în jurul orei 19:00, locațiile au fost pregătite și au primit artiștii și festivalierii.

Nu pot decât să-i felicit pentru că au reușit o asemenea ”năzbâtie”. Se vedea clar pe cei responsabili că sunt rupți de oboseală. La propriu. Dar cu toate acestea își alocau 2s să îți răspundă cu un zâmbet la întrebarea idioată, de genul: ”Mai rezistați după azi noapte?”.

Și când spun că au amenajat toate locațiile, fix asta s-a întâmplat. De la scene până la instalații New Media și spectacole de lumini. De la locațiile EC_Talks până la magazinul Lidl România din piața Unirii, fresh baruri și baruri.

E o chestie să construiești un oraș într-un oraș, peste noapte.

Concerte

În Unirii Stage, Golan și The Blaze au început cu o mică întârziere… de jumătate de oră. Realist, având în vedere condițiile meteo coroborat cu faptul că au trebuit să mute festivalul peste noapte în Cluj, nici nu poți să zici că a fost întârziere 😀

Toate concertele de la Liceul Reformat, din 09 august 2021, au fost anulate.

Sincer să fiu la Kogălniceanu Stage nu am fost atent, dar, din câte văd pe aplicație, totul a fost normal.

Rectorat UBB Stage concertul celor de la Zimbru a fost anulat din cauza condițiilor meteo. În schimb, Pinholes și Fran Palermo au făcut show.

Ne vedem la Castel în oraș.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

EC_Special, unde mâncăm

Next Post

Instalații new media și spectacole de lumini

Related Posts