fbpx

Day 1: Back to life

Jurnal EC_Special

Mega entuziasmat, cu emoție-n suflet și nerăbdare, am plecat spre festival la ora 12:00. Planul meu a fost să ajung la ora 09:00 diminineața, dar, pentru că paharul ăla de vin trebuie plătit din ceva, nu am reușit să mă ”rup” mai repede.

Și, așa cum îmi stă în obicei, primul lucru pe care l-am făcut, a fost să ”inspectez” micul orășel pe care oamenii de la Electric, împreună cu sponsorii și vendorii, l-au construit în interiorul castelului de la Bonțida.

Să pun pin-urile, cu locațiile / activările importante pentru mine, pe harta mentală a festivalului. Să identific barurile preferate (ce să vezi, în general îmi aleg 1-2 baruri, în funcție de personalul care servește și puțin mai departe de aglomerație), astfel încât să pot merge (chiar dacă asta presupune să merg mai departe) să-mi fac refill-ul.

Pentru că anul acesta mi-am propus să fac un pas înspre comportamentul sustenabil la festival, am venit de acasă pregătit cu pahare reutilizabile pentru vin (le-am descoperit în Sardinia, pe plajă). Pahare pe care le-am folosit și pentru apă și pentru bere 🤷🏽‍♂️.

Food

Spre deosebire de amenjarea clasică a zonelor de mâncare din cadrul Electric Castle Festival, la EC_Special Bonțida avem o singură zonă de food. Zonă care cuprinde: Marty Burgers, Moldovan, Drunken Squid, Frufru, Moritz eis, Camionetta, Lidl Store & Lidl Grill.

Masa se servește în zona Food Court by Lidl, unde de altfel se află și un Wine Bar (Comtesse du Barry) și un Caffe Bar (Olivo).

Lidl e chiar pont. Eu am luat 2 burgeri de vită, 2 vegetali (Beyond Burger), 4 chifle, 1 fresh de portocale stors pe loc, 2 ape minerale, 1 bere Argus, 1 ciocolată, 2 sandvichuri, 1 salată chef select, 1 pachet de șervețele dezinfectante, un dezinfectant și am plătit aproximativ 70 lei.

Spun că e pont, pentru că pe lângă că ai prețuri de magazin în interiorul festivalului și poți să-ți faci la grill (tu sau dacă vrei poți să ceri ajutorul oamenilor specializați de la grill) orice cumperi de la Lidl (inclusiv legume la grătar), ai la dispoziție și un sos & spice bar, tot gratuit. Iar pe lângă astea poți să intri în festival cu berea, apa sau sucul cumpărat din magazin. Mă rog, cu orice cumperi din magazinul Lidl amenajat în interiorul festivalului.

Apropo, pe lângă toate astea, dacă cumperi de minim 30 de lei din magazinul Lidl, primești o sacoșă specială cu harta festivalului 😍.

Dance

M-am plimbat așa mult prin interiorul festivalului, că am ajuns doar în două zone de dans (da, știu, am mers acolo pentru că sunt preferatele noastre, eu și Buburuza, încă de la prima ediție Electric Castle):

  • Hideout
  • Booha mansion

La Hideout am stat doar cât să-l salutăm și să bem un pahar de Bendis cu Bully. DJ-ul care ne-a făcut să ne îndrăgostim de conceptul VRTW.

După care ne-am mutat la Booha Mansion, pentru a-l asculta pe ⚡️VOLT ⚡️, Vlademir și DJ-ul nostru preferat din toate timpurile, cel după care ne ținem coadă încă din 2018, DigitaLove 💕.

Gata, închei că vreau să ajung cât mai repede la Bonțida. Dar nu înainte de a vă lăsa linkul către Informații esențiale despre EC_Special, Bonțida (Acces festival, Top-up brățară, Schimbare bilet în brățară, Transport festival, Parcare automobil în Cluj-Napoca și în Bonțida, Traseu auto către festival, Hartă festival, Prognoza meteo EC_Special).

Ne vedem la Castel!


4 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Sustenabil. Festival?

Next Post

Day 2: START dance

Related Posts