fbpx

Day 3: Chill day

Jurnal EC_SpecialDay 1 | Day 2

Ziua 3 din EC_Special, chiar dacă a fost ultima zi de la Bonțida, pentru a noi a fost zi de relaxare. Ne-am oprit din tumulul cu care ne-a învălmășit emoția festivalului și ne-am retras un pas în spate. Am tras aer în piept, astfel încât să ne bucurăm și de următoarele 7 zile ale festivalului.

Ne-am trezit timid, am băut o cafea, am mâncat o zamă cinstită la Roata Cluj (Fair Play e închis duminica) și ne-am pornit la ora 14:00 spre Castel.

Canicula de afară ne-a împins pe ritmuri de dans spre răcoarea din interiorul castelului și a scenei Jazzy. O scenă fabuloasă, ”departe” de tot ce înseamnă ”agitația” festivalului.

Dar, cumva, Hideout a fost tot casa noastră. Tot acolo am simțit că e vibe-ul care e în armonie cu electrocardiogramă sufletului nostru.

Curiozități EC_Special, Bonțida:

Astăzi, chiar înainte de a publica articolul am aflat câteva curiozități legate de EC_Special, Bonțida:

  • Cel mai mâncat preparat a fost Hamburgerul
  • Cumva, de așteptat, berea a fost cel mai consumat produs alcoolic.
  • Cei mai mulți participanți străini au fost din Olanda
  • Cel mai în vârstă participant, este o doamnă de 72 de ani din Olanda

În prima zi a festivalului au fost 13.000 de participanți. Sâmbătă, a 2-a zi de EC_Special au fost 25.000 de participanți. Iar duminică, ultima zi a festivalului de la Bonțida din anul 2021, au fost 18.000 de participanți.

Astăzi e prima zi de festival EC_Special City. Va începe timid (încă mai au de mutat logistica de la Bonțida în Cluj-Napoca). Dar de mâine să vă eliberați agenda.

Ne vedem la Castel în oraș.


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Experience Cluj-Napoca for 7 days

Next Post

EC_Special, unde mâncăm

Related Posts