fbpx
Mix, cocktails to your door in Cluj-Napoca

Mix, cocktail-uri la ușa ta

În 2018 și 2019 susținem sus și tare că viitorul în HoReCa, și nu numai, este a afacerilor care vor știi să îmi ofere o experiență. Nu un produs, nu un serviciu simplu. Ci o experiență. Nu ies în oraș să mănânc, ies în oraș să trăiesc experiența de a lua masa la localul ICS. Nu ies în oraș să beau un cocktail, ies în oraș să trăiesc experiența de a savura un cocktail la barul IGREC.

A venit anul 2020 și m-a pus puțin pe pauză. Nu spun că nu am mai căutat experiențe, spun că am fost în postura de far niente. Nu, nu anul în sine a fost vinovat, cât, mai degrabă, lipsa mea de răspuns. Necunoașterea mea și lipsa de reacție corectă.

Dar a trecut 2020 și mi-am propus ca anul 2021 să-l upgradez. Să-l transorm din far niente în dolce far niente. Gata, am pus piciorul în prag! Fiecare zi trebuie să fie o experiență pozitivă. Indiferent că ies sau nu în oraș. Mă adaptez și scot ce e mai bun din orice mizerie. Asta mi-am propus.

Cocktails

Pentru a putea face asta, am decis să experimentez cât mai mult. Nu doar și tot vin. Să ies din bulă, să o sparg și să intru într-o nouă lume. Și cum să fac asta, dacă nu cu cocktail-urile făcute de unul dintre cei mai buni barmani… nu doar ai Clujului sau a țării ăsteia, ci chiar din lume. Marian, că de el vorbesc. Marian de la DOT, Marian de la Jaxx, Marian de la Charllie. Acum și Marian de la Mix. Știți voi, Marian Porumb.

Experiența Mix Cocktail

Pentru că am decis ca orice eveniment să-l transform într-o experiență, a fost una retro. Mai țineți minte chefurile de apartament de la sfârșitul anilor 90? Pentru cei mai tineri, care nu le-ați prins, îs chefurile alea pe care le vedeți în filmele cu acțiunea din anii 80.

Am comandat, prin Zoniz, mai multe cocktailuri (Bunny Profechy, English Gentleman, Singapore Sling, Transylvanian Fields) și o limonadă cu caise, ghimbir și mentă pentru a 2-a zi (da, sunt experimentat și știu ce-mi poate capul) și am mers la Anca & Paul acasă pentru degustare și o poveste.

Pentru că dacă ceva era specific la chefurile de apartament, atunci cu siguranță prietenii cu un pahar în mână și o poveste erau ingrediente obligatorii. Și cum să trăiesc experiența asta fără ei?

Au fost tari!

Nu că nu am mai băut de mult cocktail-uri, că am mai băut câte un long drink azi-vară pe terasă sau câte un cocktail, dar jur că nu am mai băut de mult cocktail-uri așa alcoolizate. Poate că a fost doar senzația mea, că spre exemplu English Gentleman are 5,2% ABV, Singapore Sling are 7,2% ABV, iar Transylvanian Fields are 11% ABV.

Singurul pe care-l cunoșteam din tot ce am comandat a fost Transylvanian Fields… care a rămas în continuare preferatul meu. Nu știu, dar aroma e cu totul altceva față de ce am gustat până acum. Oricând. Preferatul. Din toate timpurile. Dacă nu l-ați gustat, neapărat trebuie să-l gustați!

Apropo, când comandați, nu vă faceți griji, că primiți și gheață. Suficientă pentru a vă pune în pahar. În fiecare pahar, că o să primiți proporțional cu cantitatea de cocktail comandată. A, și nu știu dacă am fost eu mai special sau nu, dar am primit bonus și câte o doză de magneziu și una de vitamina C… tot pentru a 2-a zi. Deci, presupun eu, că m-au ”mirosit” și au zis că mai bine să aibă grijă de mine.

Mix – Cocktails to your door in Cluj-Napoca

Au o gamă variată de cocktail-uri, sincer să fiu nu cred că ai putea să-ți dorești ceva și să nu aibă. Chiar dacă nu au listat în meniu, sunt convins că dacă discuți cu băieții, îți vor îndeplini dorința.

Așadar, indiferent că ai un eveniment special, o zi normală sau pur și simplu vrei să (re)trăiești o experiență din anii nouăzeci – douămii (’80 prin filmele americane), retro, vintage… știți voi: chefuri în parcări, pe la cabane, în apartamente (salutări vecinilor!) Mix Cocktails e răspunsul.

Comanda se face simplu, prin Zoniz, Facebook, Instagram sau telefonic (0751 648 485). Puteți opta pentru ridicare personală (eu așa am ales, că aveam drum în zonă) – îi găsiți pe strada Potaissa sau puteți alege să vă aducă ei, acasă, comanda.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Tokyo Japanese Restaurant – Cluj Napoca

Tokyo Japanese Restaurant – Delivery Cluj Napoca

Next Post
👋 Clubhouse

Clubhouse – cea mai nouă rețea socială

Related Posts