fbpx
Adrian Petre

România Curajoasă: Adrian Petre, jandarmul care doboară recorduri!

Pe Adrian Petre l-am cunoscut acum câțiva ani și am fost extrem de impresionat de modestia lui. Cu toate că are camera plină de medalii și cupe, cu toate că se află la vârsta la care nu foarte mulți sportivi mai performează, el a decis să continue, să se autodepășească.

În 2013, când și-a propus pentru prima dată să doboare recordul mondial la făcut flotări, am avut onoarea să discut cu el, să-i aud planurile, ba mai mult, a fost deschis la sfaturile pe care i le-am dat cu mare drag, sfaturi care le-a împachetat astfel încât să-și croiască viitorul dorit de el.

Adrian Petre - flotari

O să spuneți că e ușor pentru el, fiind sportiv, să performeze, doar că vedeți voi, tot antrenamentul pe care el îl face (indiferent că discutăm de judo, doborârea recordului la flotări pe dosul palmelor sau ce mai face el), face în timpul liber, pentru că la fel ca și noi și el are un loc de muncă, unde merge zi de zi, de unde nu poate lipsi când are el chef.

Și asta nu e tot, pentru că în fiecare zi vrea să se autodepășească, a înființat asociația Poti fi si tu campion, prin care organizează tot felul de evenimente sportive menite să promoveze sportul în societatea românească.

Fiind o persoană curajoasă, anul acesta s-a decis să-și urmeze visul din copilărie, chiar dacă acum este la vârsta de 41 de ani, și anume să urmeze cursurile la o facultate.

Din punctul meu de vedere, Adrian Petre este un exemplu de urmat, este un model: jandarm, care datorită pasiunii lui a performat în judo, performanță pe care a transformat-o în câștigarea de trofee și recorduri naționale / internaționale, pe care mai apoi a început să o ofere tuturor (Poți fi și tu campion), iar printre picăturile de timp liber, acum la 41 de ani, s-a decis să-și urmeze visul din copilărie, devenind student la zi.

Singurul tău adversar ești tu, luptă să te autodepășești și nu concura cu nimeni altcineva!

Pe România Curajoasă mai găsiți și alte povești pline de curaj, a unor oameni simpli, ca mine și ca tine, care nu țin primele pagini ale ziarelor, dar care cu siguranță sunt sursă de inspirație. Adriana Gog este un exemplu 🙂


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
TeCOMM 2017

+400 de profesioniști în eCommerce reuniți la Evenimentul Premium de Comerț Electronic TeCOMM

Next Post
FISC 2017

Festivalul Internațional de Stand-up Comedy, ediția a V-a

Related Posts

Joi aceasta avem: The Way Back

Din seria: Daca e Joi, e cinemateca TIFF in aceasta saptamana, la cinema Victoria, va rula filmul The Way Back (2010) in regia lui Peter Weird, avand ca actori in rolurile principale pe Jim Sturgess, Ed Harris si Colin Farrell.
citește mai mult