fbpx

Is cel mai tare din parcare!

… Din parcarea de la Sala Sporturilor, unde in weekend-ul ce tocmai s-a incheiat a avut loc Campionatul National de Gratar Golden Brau. Iar eu, la invitatia lui Dan Olteanu, am facut parte din echipa, supra numita, Gratar Stelar… echipa care a si castigat!

Foto credit Mircea Rosca

Una peste alta, Golden Brau are o initiativa faina… si anume: Haideti sa iesim din lumea neagra a mititeilor si sa facem muuult mai multe chestii la gratare.

Aaaa, sa nu uit, zilele astea am sa afisez un banner prin care o sa ma puteti vota si astfel sa merg la Bucuresti, pentru finala de la Campionatul National de Gratar Golden Brau… Pana una alta, va las cu farfuria castigatoare (la cinci minute dupa ca am dat-o in public la degustat), denumita sugestiv Buna zi

ciulea.ro

Buna zi – cu farfuria asta am castigat la Golden Brau… ma rog, ce o mai ramas din ea.


3 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

O arunci?

Next Post

Cine-i de vina pentru rezultatele dezastruoase de la BAC?

Related Posts

Conduita preventiva

Eu, sunt unu’ din soferii, (da, am facut in Alba scoala si tot in Alba am dat si examenu’ .. si da, era un singur semafor, si da, trecea o caruta la trei ore … trecem peste glumele astea?) care isi pune centura de siguranta si daca isi muta masina pe 100 de metri, sunt ala care pe timp de noapte, cand ma intalnesc cu unu din sens opus, incetinesc … ca no’, sunt ala care pe timp de ploaie nu o calca precum bolovanu’. In ceea ce priveste partea practica cursantii vor invata corect urmatoarele aspecte: pozitia la volan, circulatia mainilor pe volan, franare cu si fara ABS, franare in conditii de aderenta neuniforma cu si fara ABS, evitarea obstacolelor, franare in viraj, simulator derapaj controlat, simulator hidraulic – subvirare, supravirare.
citește mai mult