fbpx

Is cel mai tare din parcare!

… Din parcarea de la Sala Sporturilor, unde in weekend-ul ce tocmai s-a incheiat a avut loc Campionatul National de Gratar Golden Brau. Iar eu, la invitatia lui Dan Olteanu, am facut parte din echipa, supra numita, Gratar Stelar… echipa care a si castigat!

Foto credit Mircea Rosca

Una peste alta, Golden Brau are o initiativa faina… si anume: Haideti sa iesim din lumea neagra a mititeilor si sa facem muuult mai multe chestii la gratare.

Aaaa, sa nu uit, zilele astea am sa afisez un banner prin care o sa ma puteti vota si astfel sa merg la Bucuresti, pentru finala de la Campionatul National de Gratar Golden Brau… Pana una alta, va las cu farfuria castigatoare (la cinci minute dupa ca am dat-o in public la degustat), denumita sugestiv Buna zi

ciulea.ro

Buna zi – cu farfuria asta am castigat la Golden Brau… ma rog, ce o mai ramas din ea.


3 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

O arunci?

Next Post

Cine-i de vina pentru rezultatele dezastruoase de la BAC?

Related Posts

Vrei sa mergi moca la Peninsula / Felsziget?

So’, cel care va merge, va fi nevoit sa posteze cate un articol pe acest blog, pentru fiecare zi de festival … nu are importanta ce posteaza .. vreau sa surprinda clipa esentiala din ziua respectiva .. poate sa fie o filmare, o poza, un cuvant … indiferent, dar e obligatoriu sa o posteze, si totodata sa imi spuna mai jos ca vrea sa primeasca badge’ul …. Castigatoru’ va fi desemnat de catre mine, criteriul fiind unu extrem de simplu … pur si simplu cel mai iesit din comun argument .. puteti sa puneti si poze in comentarii, sau filmulete!
citește mai mult