fbpx
Adriana Gog

Adriana Gog: de la doctor inginer chimist la unicul coach RelaxKids din România

În viața de zi cu zi ne întâlnim cu exemple de oameni extraordinari, care dau dovadă de un curaj ieșit din comun, oameni care nu ajung în atenția presei, în atenția colectivă, dar care, dacă le-am auzi povestea, cu siguranță ne-ar inspira.

Drept urmare, când mi s-a propus să fiu ambasadorul Clujului, să găsesc și să expun povestea a două persoane curoajoase din Cluj-Napoca, persoane ca mine și ca tine, din punct de vedere al vizibilității, dar care au făcut lucruri minunate, lucruri care ne pot inspira să devenim mai buni, sau care ne pot inspira să ne urmăm visele, am zis un mare DA!

Iar prima persoană care mi-a venit în minte a fost Adriana Gog. Adriana, de când o știu eu, a fost pasionată de chimie. A urmat cursurile facultății de chimie, cu toate că intrase și la medicină. După terminarea cursurilor s-a angajat în domeniu, la Institutul de Chimie din Cluj, unde de altfel a terminat și și-a luat diploma de doctor în chimie.

Asta până și-a găsit o nouă pasiune: Relax Kids. După 5 ani de facultate, cu diploma de doctor inginer chimist în mână, Adriana Gog a găsit curajul în interiorul ei să renunțe la locul de muncă pe care și-l consolidase timp de 6 ani și să se aventureze în noua ei pasiune: lucrul cu copiii, Relax Kids.

Tot ce faci, trebuie să faci cu pasiune, cu dedicare și implicare. Pentru că acest lucru se simte, se transmite în munca ta.

Pe România Curajoasă mai găsiți și alte povești pline de curaj, a unor oameni simpli, ca mine și ca tine, care nu țin primele pagini ale ziarelor, dar care cu siguranță sunt sursă de inspirație.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

SHOElala: A shopping session in need is a good deed!

Next Post
Trip To Cipru - google maps Cluj - Larnaca

Cipru la final de septembrie, început de octombrie.

Related Posts