fbpx
FISC 2017

Festivalul Internațional de Stand-up Comedy, ediția a V-a

UPDATE: Câștigătorul a fost contactat și anunțat personal.

În perioada 6-12 Noiembrie, FISC 2017 (Festivalul Internațional de Stand-up Comedy) revine în forță cu a V – a ediție, unde, pe scena Casei de Cultură a Studenților, vor urca 28 de artiști pregătiți să încânte și să ofere publicului clujean momente pline de umor!

În premieră, Clujul se va bucura de o ediție specială și plină de magie susținut de Vlad Grigorescu și Paul Lungu, dar și la un show incredibil de ventrilogie, moderat de Crina Zvobodă, prima femeie ventriloc din România recunoscută la nivel mondial (dovada fiind că a participat și la LollyBoom 😀 ).

Am pentru voi o invitație dublă la spectacolul de magi-comedie susținut de Vlad Grigosescu și Paul Lungu, tot ce aveți de făcut este să-mi lasați un comentariu, până duminică 5 noiembrie 2017, ora 23:59, mai jos în care să-mi spuneți dacă ați mai participat la vreo-una din edițiile trecute FISC, dacă ați participat să-m spuneți la care și cu cine vreți să mergeți la această ediție.

FISC: spectacol magi-comedie

Programul festivalului show-urilor de stand-up comedy:

  • Show de stand-up comdy cu Teo, Vio și Costel, trei monștri sacrii care urcă din nou pe scena din Cluj-Naposa în 6 Noiembrie, ora 18:00 pentru a împărtăși într-o manieră hazlie, diverse momente din viața lor.
  • Show de stand-up comdy cu Sorin Pârcălab, Bucalae și Micutzu, un show desfășurat în 7 Noiembrie, ora 20:00, unde pentru prima dată Radu Bucalae pășește pragul Fisc-ului.
  • Maratonul tinerei generații: Ana Maria Calița, Ivanov, Mane Voicu, Ionuț Rusu, Adi Bobo și Victor Drăgan, un show care are ca principali actori tânără generație a stand-up-ului românesc. În 8 Noiembrie, timp de trei ore, cei șase talentați se vor afla în fața publicului iubitor de umor.
  • Show de stand-up comedy cu Banciu, Mincu și Maria Popovici, trei comedianți pentru care stand-up-ul a devenit un stil de viață și care în 9 Noiembrie, ora 20:00 oferă șansa clujenilor de a se delecta doar cu poante bune.
  • Show de Stand-up Comedy cu Toma, Sergiu și Andrei, desfășurat în 10 Noiembrie, începând cu ora 20:00, atunci când pe scena vor urca trei tineri energici care vor insufla buna dispoziție celor prezenți prin poante și momente comice.
  • Show de stand-up comedy cu Unguru’ Bulan, Natanticu și Nicu Bendea, artiști consacrați cu o carieră îndelungată în stand-up care urmăresc același scop: să distreze publicul la maxim prin umor calitativ. În data de 11 Noiembrie, ora 18:00 se va da startul unui spectacol în care râsul atinge cote maxime.
  • Seară de magie cu Vlad Grigorescu, Paul Lungu și Crina Zvobotă care vor transmite în 11 Noiembrie, ora 20:00 celor prezenți: emoție, suspans și o doză însemnată de umor și îi va fermeca prin momente comice.
  • Stand-up Comedy cu Radu Pietreanu și Doru Octavian Dumitru, spectacol desfășurat în data de 12 Noiembrie, ora 18:00, realizat în parteneriat cu We Love Retro în care pe aceeași scena sunt aduși doi dintre cei mai mari umoriști ai anilor ’90.
  • Show de stand-up comedy cu Dan Badea și Cătălin Bordea care vin în fața publicului clujean în 12 Noiembrie, ora 20:00 cu forțe noi pentru a rememora cele mai comice momente din viață zbuciumată a fiecăruia.

Pentru mai multe informaţii urmăriți pagina lor de Facebook, bilete puteți achiziționa de pe biletmaster.


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Adrian Petre

România Curajoasă: Adrian Petre, jandarmul care doboară recorduri!

Next Post
zilele filmului LUX Cluj

Zilele Filmului LUX 2017 | Cluj-Napoca

Related Posts