fbpx

Vrea sa ridice stacheta

Sambata, 09.02.2013, in ceainaria La Port din Cluj-Napoca, de la ora 17:45.

V-am mai povestit eu de Adrian Petre, v-am mai spus eu cat de aglomerata ii e camera cu medaliile obtinute pe la campionatele mondiale

La Campionatul Mondial din Belarus ce a avut loc in anul 2008 (de mentionat faptul ca in 2008 a inceput antrenamentele pentru Sambo Masters) a castigat aurul.

In 2010, in Spania la Jocurile Europene de Judo ale Politistilor si Pompierilor a reusit din nou sa urce pe podium, de aceasta data a luat argintul. Tot in 2010, in Croatia, la Campionatul European de Judo, a mai castigat o medalie de argint.

In 2011, in Grecia, la Campionatul Mondial de Sambo Masters, Adrian a castigat medalia de aur. De mentionat ca a fost singurul sportiv roman prezent la acest campionat!

In octombrie 2012 a castigat bronzul la Casablanca, Maroc… jucand ultimele minute cu un picior rupt!

Ei bine, sambata va incerca sa doboare recordul national de flotari. Sau, ca sa-l citez pe el, va incerca sa se ridice peste stacheta ridicata de Doru Dorobat si sa impuna una noua.

Eu o sa fiu prezent la incercarea lui si ii urez inca de pe acum

Bafta Adi!


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

1 Response

  1. October 30, 2017

    […] 2013, când și-a propus pentru prima dată să doboare recordul mondial la făcut flotări, am avut onoarea să discut cu el, să-i aud planurile, ba mai mult, a fost deschis la sfaturile pe […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.