fbpx

Timișoara: November Notes in Social Media 2017 – de la idee la faptă

Luna noiembrie e aici, iar așa cum au promis anul trecut, avem o nouă ediție a conferinței November Notes in Social Media. Aceasta se va desfășura în perioada 10-11 Noiembrie 2017 la Casa Adam Müller-Guttenbrunn (str. Gh. Lazăr, nr. 10-12, Timișoara).

Evenimentul își propune să reunească bloggeri, oameni de comunicare și pasionați de social media pe parcursul a două zile, prima dedicată conferinței, iar a doua având în prim plan două workshop-uri pe care organizatorii le țin încă la dospit.

Această ediție adună sub umbrela temei de la idee la fapte speakeri aleși, care au contribuit la schimbare și dezvoltarea comunităților în care activează și care au implementat proiecte de succes.

Printre ei se află Diana Ghiba (Creative Director&Cofounder @ALTFEL), Romina Faur (PR Manager @ARSENAL PARK),  Miruna Ioani (medic dentist&blogger), Cristian China Birta (blogger&fondator Kooperativa 2.0), Ioana Chicet-Macoveiciuc (jurnalist, autor și blogger) și mulți alții.

Întreg programul, precum și modalitatea de înscriere se regăsesc pe site-ul oficial bloggingtm.ro.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Președinte ACEEA, Dr. Iulia Drăguț - membru în Comitetul Mondial pentru Conservarea Patrimoniului Cultural Culinar din cadrul Worldchefs

Dr. Iulia Drăguț este membru în Comitetul Mondial pentru Conservarea Patrimoniului Cultural Culinar din cadrul Worldchefs

Next Post
Manger Cluj

Restaurant Manger, un loc de (re)venit!

Related Posts