Sucuri camera Cover
Home » Tu îți acoperi camera web cu bandă sau orice altceva?

Tu îți acoperi camera web cu bandă sau orice altceva?

UPDATE. Câștigătorii sunt: PetruMariș și Injineru. Felicitări!

Acum delta T, în una din nenumăratele delegații pe care le face Val Vesa prin lumea asta mare (așa, ca idee, Vali e singura persoană pe care eu o cunosc despre care pot să spun, fără să exagerez că vizitează toată lumea), mi-a adus un cadou. Un cadou pe care-l folosesc cu mare drag de când l-am primit 😀

Până ziele trecute am stat reaxat. Nu îmi făceam griji că cineva mă poate spiona, eram liniștit, nici măcar nu mi-am pus problema de cine știe ce prostii. Asta până când Facebook m-a ”citit” și mi-a scos în față video-ul de mai jos (nu o să intru în teoria conspirației să spun că Mark a programat rețeaua de socializare avându-l ca model pe mentalistul Cristian Gog, dar cu siguranță, la fel ca Gog și Facebook știe și anticipează fiecare mișcare a ta).

Sincer să fiu am avut instalat antivirus, Bitdefender, până acum un an, după care, din comoditate și datorită faptului că am crezut mitul care zice că pe mac nu ai nevoie de antivirus, nu mi l-am mai instalat. Mă rog, am stat apropape un an fără antivirus. Nu zic că mă mândresc, spun doar că sunt fericit că nu am pățit nimic până acum.

Am pentru voi 3 licențe Bitdefender Total Security 2018 care vă poate proteja până la 5 dispozitive diferite (eu mi-am instalat pe un iOS, 2 windows-uri și un android).

Bitdefender TOTAL SECURITY 2018

Tot ce ai de făcut pentru a intra în posesia licenței este să-mi spui printr-un comentariu, aici, mai jos, un mit legat de securitatea datelor personale. Sau o întâmplare personală mai mult sau mai puțin hazlie cu un virus. În data de 13 noiembrie voi anunța câștigătorii, trei la număr, prin urmare am să te rog să-mi lași o adresă de e-mail validă (această adresă de e-mail se va activa în contul Bitdefender).