fbpx
pinch of salt

Pinch of salt, conferința: I have a dream

Sunt de părere că în fiecare zi trebuie să învățăm ceva, să ne educăm. Educația, mai ales în domeniile care ne pasionează, ține de noi. Acesta este motivul pentru care particip cu atât entuziasm la evenimentele din domeniu.

În cadrul evenimentelor am ocazia să cunosc oamenii care activează, să le aflu povestea și nu în ultimul rând să înțeleg mai bine. Să am o perspectivă din interiorul domeniului.

Pinch of salt, conferința: I have a dream

Așa e și cu această conferință HoReCa, I have a dream, organizată sub umbrela Pinch of salt. Am participat și la prima ediție, în noiembrie 2017, motiv pentru care mi-a fost mai ușor să iau decizia de a participa și la ediția din acest an.

Cui îi este adresată conferința Pinch of salt, I have a dream

 • Celor care își doresc să aibă o afacere în domeniul ospitalității și nu știu de unde să pornească, cei care vor să afle ce înseamnă cu adevărat o afacere în acest domeniu.
 • Oamenilor care lucrează / activează / dețin o afacere în domeniul ospitalității și vor să se inspire, să afle informații noi și să fie la curent cu noutățile din piață.
 • Curioșilor într-ale gastronomiei și oamenilor care vor să afle mai multe din culisele locurilor pe care le vizitează în fiecare zi 🙂

Eu fac parte din ultima categorie și mă bucur să merg să-i aud povestind cu pasiune despre locurile lor de suflet pe cei pe care de altfel îi urmăresc și-n online. Le urmăresc activitatea și salivez când văd ce fac.

 • Horia Șimon – ori de câte ori am avut ocazia, am mers să mănânc din minunățiile pe care le prepară omul ăsta. Vorbește cu o pasiune despre mâncare, că ți se face foame, pe loc, imediat după ce ai terminat de mâcat două laboșe.
 • Oana Coantă – am auzit-o vorbind și anul trecut la conferință, are o experiență în domeniul HoReCa de invidiat, am fost la ea la Bistro de l’Arte în Brașov, vă recomand și vouă să-i treceți pragul când aveți ocazia – sau mai bine zis vă recomand să vă creați oportunitatea de a vă bucura de o masă la ea în local.
 • Silviu Chelaru – pasiunea lui pentru bucătărie a ajuns la stadiul de artă și sincer vă spun că personal simt că nu pot să merg oricum la Manger să mănânc, trebuie să mă pregătesc sufletește pentru ceea ce voi primi. E o experiență la îndemâna noastră, pe care v-o recomand. De trecut pragul la Manger zic.
 • Adi Hădean – a fost primul bucătar pe care l-am cunoscut și care m-a cucerit cu dragostea lui pentru bucătărie. El a fost cel care a reușit prin preparatele de la MEATic Oradea să mă facă să mănânc un preparat gătit cu puțin usturoi fără ca să am ceva (sunt alergic la usturoi).
 • Cristi Cismaru este un om pe care îmi doresc să-l cunosc de ceva timp pentru că sunt extrem de încântat de munca pe care a depus-o, o depune și sunt convins că o va depune în continuare, legată de ”eat local”. Conectarea micilor producători locali cu restaurantele din zonă.
 • Ioana Lazăr – vă spun doar atât: Victor.Fresh și Eggcetera
 • Maria Dunca – cred că ea a fost cea care a dat startul, prin Baracca, fine dinning-ului în Cluj, nu sunt sigur, dar oricum simt că ei trebuie să-i mulțumim pentru direcția în care se îndreptă industria HoReCa din Cluj.
 • Vlad Buda – întotdeauna am fost curios cum au reușit să promoveze / să transforme, ieșitul la cafea într-o stare de spirit. Vă amintiți că acum 10 ani nu aveam acest concept de cafea de specialitate. Asta înseamnă educație corect făcută din partea unui domeniu.
 • Ana Ros – în 2017 a câștigat titulatura ”world’s best female chef” și cu asta cred că v-am spus tot ce aveam de spus legat de motivul pentru care vreau să merg să o văd, aud.

Cum participi la conferința Pinch of salt, I have a dream?

Simplu, îți cumperi un bilet din rețeaua iabilet, iar dacă folosești codul Ciulea ai 10% discount la achiziția lui.

Pinch Of Salt-cod Reducere 10% - Ciulea
cod discount: Ciulea

🔖 Pinch of Salt Conference – I have a dream
🗓️ Vineri, 22 martie 2018, 09:30 – 18:30
🏨 DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Slană Fest 2019 - restaurant ROD - foto: Cristi Vescan

Slană Fest 2019, preparate net superioare față de edițiile trecute.

Next Post
Neversea

Primul val de artiști NEVERSEA 2019

Related Posts

Cum sa nu iubesti Clujul?

Dupa cum bine stiti, Sambata, 28 mai, o sa va bucur, alaturi de alti cativa onlineri din Cluj, cu cea mai mare frigaruie evar facuta in tara asta (nu sunt convins, dar e posibil sa fie din lume… cel putin asa zic unii :P ), dar ce nu stiti, e ca, toti acei metrii de inox, oferiti prin mariminia celor de la CSI Romania și Italinox, toate acele kilograme de leguma ( cred ca am mai spus eu pe undeva ce inseamna leguma … e o diferenta majora intre legume si leguma…) oferite de catre Agricola Bacau, si nu in ultimul rand caramizile … temelia “frigaruii”, primite de la bauMax; asadar toate acestea (pe langa efortu’ sporit de care va da dovada toto cei prezenti in spate, la “bucatarie”) se vor unii si vor rupe zambetu’ nu doar de pe fata noastra.
citește mai mult