fbpx

Mută-ți biroul… cel puțin pentru o zi!

Acum ceva timp am fost nevoit să eliberez spațiul unde aveam biroul, nu contează foarte mult motivul. Și pentru că mai aveam o lună până la LollyBoom Brașov, apoi am plecat în concediu, după care m-am întors în trombă și m-am apucat de LollyBoom București, nu mi-am mai căutat birou.

Mi-am zis că nu prea are sens să plătesc 3 luni chiria, având în vedere că nu o să fiu prin Cluj. Drept urmare am început să caut spații alternative pentru birou. Din păcate, pentru mine cel puțin, să lucrez de acasă nu este o alternativă reală. Nu-s productiv absolut deloc. Eu știu că alții pot, dar, personal, nu reușesc să mă adun.

Așa că am început să testez localuri de unde poți să lucrezi, unde să accepte astfel de ”practici”, unde să mă simt bine venit și, de ce nu, unde să am unele facilități. Printre facilitățile obligatorii, pentru un birou remote, se numără: internet wireless, priză pentru încărcarea telefonului / laptopului și nu în ultimul rând atmosfera să fie una primitoare. Bine, eu mai am o cerință, care din păcate în Cluj, nu prea mi-a fost satisfăcută, și anume vinul casei la un raport calitate – preț excelent.

Bun, nu o mai lungesc și am să vă enumăr localurile de care am aflat eu, pe care le-am testat eu, din acest punct de vedere:

Dacă aveți recomandări, lăsați un comentariu mai jos cu numele localului.


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

4 Responses

  1. BDMDFK says:

    Poti incerca cafeneaua Flowers, acolo imi petreceam serile in ultimii 2 ani de facultate lucrand la proiecte…

  2. Hai și pe la ETC Studio în vreo două zile 🙂
    Mie îmi place să mai lucrez la Roots (cafea bună dar și brunch) și Twelve (cu excepția prânzului când se aglomerează foarte tare).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.