fbpx

#MasăÎnDoi: Tortelli Pasta Bar

UPDATE: câștigătorul a împărtășit cu noi experiența trăită la Tortelli Pasta Bar

Probabil cel mai bun local de paste din România

Tortelli, all about pasta

Tortelli Pasta Bar este un local relativ nou (în noiembrie au împlinit un anișor), cu toate acestea simt că-s prezenți de un milion de ani. Am impresia ori de câte ori le trec pragul că fac parte din familia Tortelli.

Nu știu cum vedeți voi relația dintre bistro și client, dar eu fix așa o văd: niște prieteni care mănâncă împreună: unii servesc mâncarea, ceilalți o savurează și împreună se bucură de compania celuilalt.

Evident că mâncarea trebuie să fie gustoasă, nu mai spun acest lucru pentru că, din punctul meu de vedere, asta e de la sine înțeles. Iar faptul că are și un design ancorat în 2018, este un mare plus.

View this post on Instagram

Home made pasta

A post shared by Dan Ciulea (@ciulea) on

Nu știu în ce măsură știați, dar oamenii ăștia fac pastele în casă. Tot. De la A la Z, ceea ce se traduce nu doar că-s gustoase, proaspete și sănătoase, dar în unele zile, te poți trezi să nu mai aibă dintr-un anumit fel. Așadar, așa cum o spun de fiecare dată: orice ați face, faceți cu inima deschisă.

Masă în doi la Tortelli Pasta Bar

Odată cu venirea frigului, am început să-mi schimb comportamentul culinar și să frecventez localuri care-mi oferă mâncare care să mă ajute să trec peste frigul de afară.

Drept urmare, o porție de paste de la Tortelli a fost fix ce ai nevoie pe frigul ăsta. Sau așa i-am spus eu Buburuzei când am invitat-o să mâncăm la Tortelli.

Buget Tortelli Pasta Bar pentru #MasăÎnDoi

Bugetul pe care Lorand, omul din spatele localului, l-a propus a fost de 150 lei. Buget din care am consumat doar 60%… mă rog, pe acolo. Nota noastră a fost de 100 lei și s-a compus din o porție de lasagna, o supă minestrone și 4 pahare de vin de la Jelna.

Am vrut să-mi mai comand cel mai delicios desert pe bază de paste, dolce tortelli, dar nu am mai putut să mănânc. Jur, M-am simțit ca de sărbători când merg acasă și sunt obligat să mănânc în toate casele cărora le trec pragul (da, am aplicat vorba bunicii: decât bucate prădate mai bine mațe crăpate)

Concurs: câștigă o masă în doi la Tortelli Pasta Bar

Sunt curios dacă voi vă încadrați în acest buget, 150 lei, și ce anumă vă luați. Practic tot ce aveți de făcut este să-mi lăsați un comentaiu la acest articol, până cel târziu duminică, 9 decembrie 2018 ora 23:59, prin care să-mi spuneți care sunt pastele voastre favorite și cu cine vreți să vă bucurați de experiența masă în doi.

Evident că după ce ați trăit această experiență trebuie să reveniți, la fel cum au făcut și predecesorii voștri, cu o recenzie a trăirii voastre.


Tortelli Pasta Bar: Just some guys making fresh, handmade pasta in the middle of Transilvania, Cluj city.

Toate produsele noastre sunt făcute in house, de la aluatul de paste până la sosuri. Începem cu faină și ou, trecem totul prin malaxor și întindem aluatul printr-o mașină manuală de făcut paste. 

Gustul nostru specific e dat și de prospețimea ingredientelor, așa că la Tortelli vom folosi produse sezoniere pentru cele mai bune rezultate. Meniul nostru se va juca, așadar, printre anotimpuri și pregătește o mulțime de surprize delicioase!

Tortelli Pasta Bar
Strada Virgil Fulicea 2, Cluj-Napoca
Instagram | Facebook | Website | Info & comenzi: 0753 889 880


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

11 Responses

 1. Simona says:

  Cannelloni con carne & con mi amico 😂

 2. Celmare Raul says:

  Tagliatelle Pesto împreuna cu iubita mea. ❤️

 3. Ana Bianca Dumitru says:

  Cannelloni con carne cu viitorul meu sot ☺

 4. Emanuela says:

  Spaghetti…in orice combinatie…cu sefu’.

 5. Andrei Spatariu says:

  Lasagna cu Ancuta Caliment

 6. Miruna says:

  Pastele mele favorite sunt pastele carbonara si as vrea sa le mananc impreuna cu o prietena

 7. Huluban Adina says:

  Pastele mele preferate sunt cele cu piept de pui 😍 As vrea sa ma bucur de masa, alaturi de colega mea de camin

 8. Bianca Ghiorghi says:

  Sopressini melanzane! N-as refuza niciodata o portie de paste in doi, impreuna cu iubitul meu☺

 9. Alin Duțescu says:

  Eu și iubita mea am fi foarte încântați de o porție de Tagliolini puttanesca, respectiv Tagliatelle con funghi misti🤤 și cu siguranță am încerca și ineditul desert 😁

 10. Marcel Iovan says:

  Tagliatelle con funghi misti de la ei sunt excelente, m-as bucura de ele oricand cu Franci 😀

 1. December 12, 2018

  […] Corina, de preofesie arhitect, este câștigătorul masă în doi de la Tortelli Pasta Bar […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.