fbpx
Masă în doi: Blend. Brews & Bites

Experiența #masăÎnDoi: Blend. Brews & Bites

Maria a câștigat o #masăÎnDoi la Blend. Brews & Bites și a revenit cu experiența trăită alături de prietenul ei.


Ce se poate întâmpla într-o dimineață de luni, când abia ți-ai deschis ochii, cu greu ți-ai pus picioarele în mișcare să te ducă până la birou și nici nu ai apucat să-ți pregătești o cafea, căci ești nevoit să-ți deschizi laptopul repede-repejor? Să îți apară pe telefon o notificare că ai câștigat o #masăîndoi, cel mai apetisant concurs la care te-ai fi putut înscrie vreodată. 

Nu știu dacă la 10:00 dimineața s-ar fi gândit că îl sun pentru cină, dar îndată ce am aflat, mi-am sunat prietenul să batem planul în cui: diseară, la 20:00, cină la Blend. Brews & Bites. 

Ce știam despre Blend. Brews & Bites?

Răspunsul e destul de simplu: nu prea multe. Îmi apăruseră în feed-ul de pe Facebook de câteva ori și bineînțeles, citisem articolul lui Ciulea despre ei. Și… cam atât. Vă zic sincer, am rămas uimită doar când am auzit unde e localizat restaurantul, pe Piezișă.  

Adică, din experiența mea, Piezișa era locul în care încălzeam fiecare petrecere, și înafară de – să le spunem – lichide, nu mă gândeam că există un local în care ai putea savura ceva preparate, și nu de tip fast-food. Dar ce credeți? Se pare că Piezișa devine din ce în ce mai aromată, cu texturi mai crocante sau mai zemoase, după caz. 

Cum a fost la Blend. Brews & Bites?

Dacă ar fi să păstrez o tonalitate simplă a răspunsului, aș spune SAVUROS. Dar pentru că un singur cuvânt nu este suficient, bineînțeles că voi detalia pe îndelete.

Am fost primiți într-o atmosferă prietenească și conduși către masa noastră. Un design cu tendințe industriale, foarte cozy și potrivit pentru o seară în doi, dar și pentru o ieșire cu prietenii. Întâmplarea face că localul era plin de cunoștințe de-ale noastre 🙂

Așezați la masă, am scanatmeniul, pentru că atunci când ești într-un local nou, din fericire, nu ai tendința să îți comanzi același lucru. Așa am descoperit că pe lângă salate, burgeri, paste, deserturi și alte preparate standard, în meniu există și câteva specialități de-ale casei, printre care și prima alegere, costițe de porc în sos BBQ și cartof copt cu cașcaval și smântână.

Gustul lor este cu siguranță unic, nu am mai gustat în Cluj costițe asemănătoare la gust, iar nouă ne-au plăcut, dar ca să-ți faci o părere, cu siguranță trebuie să le testezi cu propriile papile.

Alegerea mea a fost un burger, bineînțeles, pentru că nu doar că îi încerc peste tot, dar mai și citisem la Ciulea că ei fac chifla in house. Și cu siguranță burgerul nu m-a dezamăgit, căci avea un echilibru fresh între carne și legume.

Ca să plecăm cu un gust și mai bun acasă, am comandat și desert, bineînțeles. Câte unul pentru fiecare, căci la desert, rareori avem numitor comun.

Eu am optat pentru lava cake, iar el, un apple crumble. Ambele foarte gustoase, dar dacă poftiți la un desert cu texturi interesante și gusturi contrastante, recomand apple crumble: și crocant, și moale, și dulce, și acrișor.

De băut, am mers pe mâna ospătarului, căci din mai bine de 5 file de sortimente de bere, nu am putut lua o decizie. Așa că eu am încercat o bere mai aromată, cu note fructate, Summer Punch – Hoop Hooligans, iar el a servit Jilava Cake. Mă rog, mai multe 🙂

Bugetul – 150 lei

Ca să înțelegeți contextul, noi nu prea obișnuim să mâncăm foarte mult, așa că, să atingem bugetul ni s-a părut chiar o provocare. Nu vă impacientați, aparent nu e greu, căci l-am și depășit, dar foarte ușor. Nota noastră a fost 157 de lei.

Raport calitate-preț bun, atmosferă plăcută și personal foarte amabil. Cu siguranță le vom mai trece pragul, căci deja ne e poftă de o Jilava cake 🙂


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Tortelli Pasta Bar Masă în Doi

#MasăÎnDoi: Tortelli Pasta Bar

Next Post
Storia Cluj - Masă în doi

#MasăÎnDoi: Storia Cluj

Related Posts