fbpx
IQOS 2

M-am jucat 3 zile cu noul IQOS 3. #bestIQOSever

Acum câteva zile s-a lansat, la Cluj, IQOS 3, pe care l-am și primit cadou. Pentru că nu-mi place să risipesc chestii, l-am cadorisit la rândul meu unei persoane care știu că se bucură de acest dispozitiv.

După lansarea globală din Tokyo, cele mai noi dispozitive IQOS 3 și IQOS 3 MULTI ajung și în România, venind în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor cu un design și funcționalități îmbunătățite.

Peste 5 milioane de fumători adulți din întreaga lume au renunțat la consumul de țigări convenționale, în favoarea alternativei fără fum.

Ada a utilizat 3 zile noul IQOS 3

Pentru mine IQOS reprezintă primul dispozitiv care înlocuiește cu succes țigareta normală, beneficiile fiind multiple. Având arderile mult mai mici, generează cu peste 90% mai puțini compuși chimici nocivi. Studiile de laborator făcute de către Philip Morris International arată că riscurile asociate fumatului sunt cu mult mai reduse prin utilizarea dispozitivelor IQOS.

Ce diferențe se pot observa la IQOS 3 ? În primul design-ul elegant este cel care te face să-ți dorești imediat să achiziționezi noul dispozitiv. IQOS 3 vine într-o variantă de 4 modele standard Warm White, Velvet Grey, Stellar Blue, și Brilliant Gold, care pot fi personalizate la rândul lor în peste 500 de modalități. Tehnologia din spatele IQOS 3 în combinație cu noul design transformă experiența fumatului obișnuitului într-una revoluționară.

Marginile curbate nu-l transformă doar într-un design de care te vei îndrăgosti pur și simplu, ci îl face mult mai rezistent la șocuri pentru o durabilitate îndelungată. Totodată este prevăzut cu un magnet care oferă protecție holder-ului, țigării practic, indiferent de poziția sa.

Ca funcționabilitate, bateria se încarcă mult mai repede și durata este mai mare. Butoanele au fost repoziționate fiind mai practice pentru a fi utilizate. Tot un aspect nou este faptul că funcțiile de vibrație au fost îmbunătățite astfel că dispozitivul va vibra de 3 ori: în momentul în care este pornit, când este gata de utilizare și te va atenționa când este aproape gata. Partea și mai bună este că față de variantele anterioare, IQOS 3 va funcționa la fel de bine și la temperature scăzute, cât și mai ridicate.

Philip Morris International Inc. („PMI”) (NYSE: PMI), lider mondial al produselor fără fum, lansează pe piața din România noua generație de dispozitive IQOS, cea mai avansată alternativă fără fum din portofoliul companiei. Cele două produse – IQOS 3 și IQOS 3 MULTI – sunt disponibile utilizatorilor din România pentru precomandă începând cu 23 noiembrie 2018, iar din 3 decembrie 2018 vor fi disponibile pentru achiziție online, în magazinele IQOS din întreaga țară și la consultanții IQOS.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
#MasăÎnDoi Samsara Foodhouse

Experiența #MasăÎnDoi: Samsara Foodhouse

Next Post
Tortelli Pasta Bar Masă în Doi

#MasăÎnDoi: Tortelli Pasta Bar

Related Posts

Iti iubesti meseria?

Ba ii foarte clar, la mine, e evident, precum cacatu’ pe pantalonii albi, intr’o zi de vara, purtati de o super tipa, pe pietonala din Sibiu, in ziua de Sfanta Maria, a toridei luni a romanului Cezar … August Cezar, ca pe mine ma convinge o afacere locala de interes public (gen: restaurant, bar, cofetarie …) sa devin client fidel a ei, relativ simplu. Bun, nu pun in discutie motivele clare care ma fac sa trec pragu’ unei astfel de locatii (nu vreau sa credeti ca’s fitos, dar totusi am cateva standarde de minima … aaa … macar decenta)
citește mai mult