fbpx
#MasăÎnDoi Samsara Foodhouse

Experiența #MasăÎnDoi: Samsara Foodhouse

Laur, programator de profesie, a câștigat concursul care a avut ca premiu o #masăÎnDoi la Samsara FoodHouse.


După vreo 8 ore de scris cod ai putea să faci orice, doar să mai vezi calculatoare nu. Bine, exagerez puțin. Mai joc și un ping-pong cu colegii și mai dau și câte un scroll pe Facebook în orele astea. 

Întâmplarea a făcut ca din scroll în scroll să ajung pe blogul lui Ciulea la articolul #MasăînDoi la Samsara și deși nu obișnuiesc să câștig în urma concursurilor din online întâmplarea face că de data aceasta a dat norocul peste mine.

Oricum prietena mea e de părere că ar trebui să experimentăm preparatele din cât mai multe restaurante pe care în limabajul ei le consideră ,,cute,, așa că ăsta da noroc. Tot ea m-a anuțat și de faptul că Samsara s-a mutat în casă nouă și e musai să vedem vestitul măslin din noua locație.

Recunosc că am fost puțin reticent când am auzit că mâncarea este doar vegetariană, vegană sau raw – vegană. Dar bine că am spus da, de parcă aveam încotro, și le-am trecut pragul chiar la câteva zile după deschidere. Printre top dish-uri gustoase și aromate pe care le-am încercat în restaurantele cărora le-am trecut pragul, le-am găsit aici.

Pot să spun de data aceasta doar ,,mulțumesc, Ciulea și Samsara Foodhouse,, pentru că experiența a fost la fel de plăcută și a doua oară.

Să vă povestesc cum a fost aseară.

Unul dintre multitudinea de aspecte pe care le apreciez la Samsara este cum își întâmpină clienții. La intrare este prezentă tot timpul o persoană care te conduce la masă, astfel că nu trebuie să te uiți nedumerit în toate direcțiile până găsești una.

Servirea.

Servirea este ireproșibilă. Rapidă și ,,zâmbitoare,, , să-i zic așa. La urma urmei ce cauți într-un local după o zi de muncă sau când alegi să iei masa în oraș nu sunt fețele triste.

Partea și mai bună este că în meniul lor de băuturi am găsit berea craft preferată, Kutuma – Zăbava, alegerea mea de această dată și prietena mea a ales un prossecco rose. Ca aperitiv pe care l-am împărțit la doi am luat guacamole în pâinea casei. Prima dată când am mâncat guacamole cu castravete. Ideea e că de acum doar așa o să mai mănânc dacă se poate. Foarte bun.

Ca fel principal am optat pentru canelloni cu sos roșu și salată cu halloumi și vinegretă. La fel de gustoase. Neapărat trebuia să încercăm și desert. Am ales raw cake cu struguri și lavandă și tartă cu mango, ananas și înghețată cu cardamon. Super interesante combinațiile și bune.

Bugetul a fost de 150 RON.

L-am depășit puțin. Nota – 178 RON. Am cam exagerat cu mâncarea, dar parcă ai încerca tot meniul într-o singură vizită dacă se poate. Ideea este că pentru două pahare prosecco, două beri, un starter, două feluri principale și două deserturi + experiența, suma este una foarte decentă.

Un plus a fost și muzica băiatului cu mandolina. Dacă ar fi să dau o notă, clar 10/10:  design, servire, atmosferă, preparate, tot. 😀


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Street FOOD Festival Christmas Goodies revine la Cluj

Next Post
IQOS 2

M-am jucat 3 zile cu noul IQOS 3. #bestIQOSever

Related Posts