fbpx
Storia Cluj - Masă în doi

Experiența #masăÎnDoi: Storia Cluj

Karoly Kovacs de profesie inginer software este câștigătorul #MasăÎnDoi la Storia Cluj, nu o mai lungesc și vă las să-i citiți experiența trăită.


În perioada aceasta de pregătiri pentru Crăciun sunt tot timpul pe fugă, la birou, acasă, la cumpărături… și parcă nu am timp de nimic. Noroc că am avut un moment liber si încercând să caut un restaurant unde nu am mai fost, am dat de articolul #MasaînDoi la Storia la Ciulea pe blog.

Prietena mea și eu la fel suntem iubitori de pizza, drept urmare m-am înscris imediat, dar fară prea multe speranțe (de obicei nu câștig nimic :D). Însă Moșul ne-a facut un cadou anul acesta.

Și ziua de ieri a fost una plină de evenimente, ședinte, program full de dimineața până seara. Singura chestie care m-a motivat sa trec peste toate taskurile mele de la birou era gândul la o pizza.

Am avut rezervare la 17:30, însă am ajuns cu întârziere la restaurant. Dar timpul petrecut in restaurant ne-a făcut ziua mai frumoasă. Cănd am intrat în locație, totul era foarte plăcut, design-ul armonios și ce ne-a plăcut cel mai mult a fost faptul că bucătăria era deschisă, astfel poți observa întreg procesul de preparare. Și faptul că poți vedea focul în cuptor îți dă o senzație de bine si comfort. Ne-am așezat la masă si am fost serviți rapid.

Cum aveam multe de facut si dupa cină, scopul era sa mâncăm o pizza bună rapid. Prietena mea a comandat o pizza Quatro Stagioni cu extra salam picant, iar eu am ales pizza Storia. Consider ca am făcut amândoi alegerea perfectă.

Am primit o pizza cu blat subțire și cu margini crocante. Nu obișnuiesc să postez des Insta Stories, dar aspectul vizual ne-a motivat să punem chiar mai multe pentru că cele două pizza arătau perfect. Ingredientele puse pe pizza erau foarte gustoase și era o armonie între gusturi. Am gustat amândoi cele două pizza și le-am savurat până la ultima felie. La cum arată totul, pentru un moment ai senzația că mănânci pizza undeva într-o regiune a Italiei.

Bugetul a fost de 100 RON. Nu l-am folosit în totalitate, dar ce am primit a fost o cină pe măsură. Am plecat din restaurant cu zâmbetul pe față. Am mâncat bine, ne-am simțit bine ți am avut măcar o oră liniștită în perioada aceasta plină de evenimente.

Dacă ar fi sa acord o notă, fără nici un dubiu aș da nota 10 și recomand cu încredere dacă cineva dorește să mănânce una dintre cele mai bune pizza din oraș, chiar în centrul Clujului. Noi sigur o să revenim. 

Mulțumesc încă o dată Ciulea și Storia pentru experința culinară excepțională!


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Revolut Licență Bancă

Revolut obține licența bancară în Europa

Next Post
Alessandro Safina Cluj

Safina iubește Clujul. Revine la Cluj pe 14 februarie 2019, la BTarena

Related Posts