fbpx
#MasăÎnDoi - Livada - Restaurant & Music Lounge

Experiența #MasăÎnDoi: Livada – Restaurant & Music Lounge

Andreea Goia este câștigătoarea concursului o #masăÎnDoi la Livada. Nu o mai lungesc și vă las în compania cuvintelor trimise


Experiența #masăÎnDoi la Livada

Seara de miercuri, deși ploioasă și rece nu m-a găsit acasă cu o carte în brațe și o cană cu ceai cald pe noptieră ci la Livada unde am ajuns datorită lui Ciulea și-al lui proiect, #MasăÎnDoi. Și unde n-am băut ceai ci un pahar de vin rose de la Aurelia Vişinescu.

Întâmplarea face că a dat norocul peste mine și am fost aleasă câștigătoarea unei mese în valoare de 200 RON la restaurantul Livada.

Vedeți, câștigul a venit la tanc, prietenul meu țînând morțiș să-mi amintească că am pierdut partida de Remi / Rummy (ziceți-i cum vreți) și că îi eram datoare cu o cină în oraș.

Așa că la 20 fix am semnat condica de prezență și după câteva minute bune ne-am decis asupra băuturilor și aperitivului. Un pahar de vin, o sticlă de apă minerală (lui îi place sprițul, eu nu mă dau în vânt după el) și o porție de bruschete cu ciuperci de pădure și trufe pe un pat de baby spanac, parmezan și rodie.

Servirea a fost rapidă, la câteva minute după primirea băuturilor venind și aperitivul. Personal aș fi vrut ca vinul să fie puțin mai rece pentru a fi plăcut și răcoritor.

Bruschetele au fost delicioase! Dacă prietenului meu i-a plăcut aroma intensă de ciuperci de pădure și trufe, mie mi s-a părut interesantă adăugarea rodiei care nu, nu era doar de decor.

După ce ne-am încălzit puțin papilele gustative, a venit rândul pastelor cu cerneală de sepie și fructe de mare și trebuie să vă zic că am fost din nou plăcut surprinsă de servirea rapidă. Ținand cont că localul era în proporție de 80% full, să aștepți 15 minute după un fel principal mi se pare un timp mai mult decât rezonabil.

https://www.instagram.com/p/BqfKwl0lV54/

Pastele au fost corect fierte, sosul de tomate cu usturoi un deliciu. Mi-ar fi plăcut însă ca și fructele de mare să fie amestecate cu sosul și pastele pentru a fuziona și a avea o aromă mai intensă de fructe de mare. Iar frunzele de salată cu toate că sunt de decor cred că pot lipsi din farfurie.

La desert eu am optat pentru mousse de mascarpone cu căpșuni și crustă de bezele iar al meu a ales tiramisu. Desertul meu a fost gustos însă al lui a fost divin!

Cred că e cel mai bun tiramisu mâncat vreodată! Și acum când mă gândesc la el îmi plouă în gură.

Per total #MasaÎnDoi la Livada a fost o experiență plăcută, atmosfera relaxantă cu lumânări și flori la fiecare masă și lumina potrivită pentru o cina romantică sunt un plus pentru partea mea mai visătoare.


2 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Cimbru Meat & Flame - Cluj-Napoca

Cimbru Meat & Flame – new in town

Next Post
Electric Castle 2019 - primul val de artiști: Florence + theMachine, 30 Seconds to Mars, Bring Me the Horizon.

Electric Castle 2019 – primul val de artiști: Florence + theMachine, 30 Seconds to Mars, Bring Me the Horizon.

Related Posts