fbpx
#martynofilter

Marty Restaurants a lansat cel mai bun meniul al lor de până acum: #MartyNoFilter

În fiecare an, în luna decembrie, Marty Restaurants lansează meniul pentru anul următor. Evident că nu puteam să ratez ocazia de a testa noul meniu, MartyNoFilter. Nu am ajuns chiar din prima zi, pentru că… viața, dar m-am bucurat de o seară minunată alături de Buburuza și încă câțiva prieteni din on-line.

Testing menu #MartyNoFilter

Am deschis noua apariție The Book of Flavours, în locația din piața Muzeului. Locație, care, dacă mă întrebi pe mine, e cea mai frumoasă locație Marty.

Dips

Adevărul este că orice masă ar trebui începută cu niște aperitive sau și mai bine cu niște chestii în care să-ți înmoi o pită ceva. Iar Marty a sesizat foarte bine această tendință, introducând în meniu mai multe opțiuni.

Eu am testat gorgonzola madness, pe care o și puteam mânca dacă nu avea usturoi (altfel gustoasă), greek goodnes (un sos grecesc reinterpretat – din nou, dacă era fără usturoi puteam să-l mănânc), hummus cu tabouleh și falafel cu tabuleh.

Soup

Eu am testat doar supa minestrone, pe care v-o recomand (nu doar vara). Don Baxter a mâncat o supă asiatică de vită pe care a lăudat-o, iar Anca mi-a transmis: ioiii! Am uitat să-ți zic. Am mâncat la Marty în Muzeului o supă de pește… de mi s-a stins lumina. Very very good. Avea caracatiță, somon, șalău și scoici (și era albă, nu roșie 👀 👀 👀)

Drept urmare am să merg să testez și supa de pește, nu pentru că nu aș avea încreder în recomandările Ancăi, pentru că am, ci pentru că mi-a făcut poftă!

Mains

Salata santos seasons (spanac, rucola, portocală, grepfruit, ananas copt, telemea de capră și alte minuni) a fost preferata Buburuzei. Iar dacă nu apucam să gust din brisket-ul cu murături, cu siguranță era și a mea. Doar că am descoperit un piept de vită făcut după o rețetă texană, 8 ore la cuptor. Demențial, neaparat să-l încercați.

Cartofii copți de două ori sunt o alegere bună, de fiecare dată, la orice oră, ca să o citez pe Lili. Puiul hisin caramelizat cy ardei caju a fost așa bun că nici nu m-am prins că are usturoi. Laci l-o apreciat maxim!

Au mai introdus niște chestii interesante în meniul #MartyNoFilter, dar pe care nu am mai putut nici măcar să le gust: cheesebruger piza la tavă și pizza la tavă cu legume fripte (un soi de pizza cum făceau ai mei acasă).

Dessert

De departe coco&berry cake a fost preferatul mesei, iar Teodora este de acord cu mine.

Bonus: drinks

Am băut un vin alb la pahar excelent, de la crama Valahorum. Iar cafeaua de specialitate, că no, oamenii îs în zona asta, am băut un cold brew pe care am înțeles că nu-l fac prin metoda clasică de picurare, ci îl infuzează clasic la rece, a fost excelent.

Totodată m-am bucurat de un preparat pe bază de coldbrew, dar de sezon: peach cold brew (cu scorțișoară, vanilie și piersici).

CIULEA15

Partea bună e că nu trebuie să mă credeți pe cuvânt, puteți să testați voi. Iar dacă faceți o comandă de minim 60 lei pe martydelivery.ro până în data de 31 decembrie 2019 și folosiți codul CIULEA15 aveți un discount de 15 lei.


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Targul De Craciun Cluj - mancare

Ce și de la cine mâncăm în cadrul Târgului de Crăciun Cluj

Next Post
TEDxYouth@Cluj

TEDxYouth@Cluj – Find your voice – Gânduri de final

Related Posts