fbpx

A Brunch of Friends

O mână de prieteni servesc mâncare deosebită într-o locație specială, asta ar putea să fie pe scurt descrierea minunatului proiect, A Brunch of Friends, pe care îl duc în spate: Anca, Alexandra, Cosmina și Ildiko.

Că sunt (nu o să spun obsedat, pentru că nu vreau să accept… încă) extrem de atent și urmăresc tot ce se întâmplă pe partea de experiență culinară, nu cred că mai e o surpriză pentru nimeni.

Locațiile A Brunch of Friends: senzaționale

Motivul principal care m-a determinat să particip la primul brunch organizat de A Brunch of Friends, a fost fix locația. Fiecare eveniment a avut loc într-o locație inediată. Spre exemplu eu am fost la unul care s-a ținut în curte la Youthink Hostel, apoi la H33 după care am mai fost în curte la The Spot Cosy Hostel și ultimul la care am participat a fost pe acoperișul de la Executive Apartments.

Vă spun că locația a fost motivul principal, pentru că din toată echipa eu o cunoșteam doar pe Anca, dar nu aveam nici cea mai vagă impresie că gătește așa de bine… știam de Paul că gătește, dar faptul că sunt iubiți, cumva, nu îmi oferea nicio siguranță. 😀

Dar, după primul brunch la care am participat, am zis că o să fac tot posibilul să nu mai ratez niciunul. Și nu din cauză că am primit extrem, dar extrem de multă mâncare pentru banii pe care i-am plătit (sincer să fiu feedback-ul meu a fost, de fiecare dată, să nu mai facă așa multă mâncare). Nu! Motivul a fost diversitatea preparatelor pe care le pregătesc fetele.

Preparatele A Brunch of Friends: fabuloase!

După fiecare ediție A Brunch of Friends am fost nevoit să caut informații despre ce am mâncat. Mi-am notat încă de la prima ediție câteva dintre preparatele pregătite de gagici (fără o ordine anume, pur și simplu am făcut copy-paste din notițe): Pea Pastizzi with Yogurt mint sauce, Za’atar Buns, Indian curry, Beetroot & goat, cheese quiche.

Vegan chocolate mousse, Charred Tomatoes with Cold Yoghurt, Tres leche cake, Apricot and almond cake, Green peas hummus, Parmigiana, Sunflower seeds pate rață cu sos hoisin, Roșii învelite în caramel cu susan.

Panna cotta cu ciocolată albă și matcha, Panna cota cu lapte de cereale și fulgi de porumb, Ouă umplute cu wasabi, dulceață de bacon cu ceapă, Victoria sponge cake, dulceață de bacon cu ceapă castraveți în sos de soia, Foccacia Persană, Muhammara Dip de fistic cu coriandru.

Zuchini involtini, Cheesecake cu cimbru, Kuku Szabi, Cardamon Pistachio Plum Crumble, Rice Salad with broccoli and miso dressing, Pad Thai with peanut butter tofu and broccoli, Bacon crack, Honey, soy and ginger braised tofu.

Cauliflower Cheescake, Pea Za’atar Zuchini Koftas, Tarta cu vinete și rosii, Tort de mure Granola, Placintă cu varza și tofu , Crema de ciocolata cu tahini , Salata de gulii și porumb, Tarta de dovleac cu merișoare, Spread de anghinare cu spanac și muuuulte, multe altele.

A Brunch of Friends pe Facebook

Acum serios, câte din preparatele de mai sus le știți, câte din ele sunteți curioși să le testați. Înțelegeți de ce am zis că nu mai vreau să ratez nicio ediție de A Brunch of Friends?

M-aș bucura să facă cel puțin un eveniment pe lună fetele, dar pentru că momentan e doar o pasiune, nu au un plan bine stabilit. Următorul eveniment este chiar duminica asta, sărbătoresc primul an.

Sfatul meu este să le urmăriți pagina de Facebook și să faceți tot posibilul să participați la un eveniment. O să fie primul și, dacă sunteți ca mine, ahtiați după experiențe culinare, nu o să fie ultimul. Promit!


2 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Ce e mai important: aparatul foto sau viziunea fotografului?

Next Post

Teatru muzical la Bastionul Croitorilor: premieră dublă pentru Young Famous Orchestra și Vladimir Agachi

Related Posts