fbpx
Targul De Craciun Cluj - mancare

Ce și de la cine mâncăm în cadrul Târgului de Crăciun Cluj

Cu atâtea activități în cadrul Târgului de Crăciun Cluj, caritabile sau nu, momente artistice sau ateliere creative și normal că te ia foamea. Sincer vă spun că nu prea am văzut ativitate în zona asta, de mâncare, în on-line.

Drept urmare am zis că e o idee bună să fac o listă cu produsele / căsuțele pe care le recomand, din proprie experiență, nu să le treceți pragul, că nu e posibil fizic, dar de unde să vă astâmpărați pofta și / sau foamea.

Fără o ordine anume am să vă redau lista cu recomandările mele gastronomice de la Târgul de Crăciun Cluj:

  • Cu o ”porceală” la Moldovan toți suntem datori, vorba Ancăi!
  • Dacă vă doriți ceva mai ”ușor” vă recomand un sandwich cu cârnați Vienezi. Costă 15 lei, îl găsiți lângă Moldovan.
  • Oamenii de la D’Jamon au un meniu destul de bogat… aveți de unde alege. Personal sunt fan jalapeno, așa că vă recomand un jalapeno frito (16 lei). Tapas mix costă 35 de lei. Dacă vreți ceva mai în buget, au și alte opțiuni, exemplu: Caranitas – 23 lei (ciabatta, alioli, mix salată, varză roșie, varză albă, ceafă de porc slow cooked plus cartofi prăjiți și sos la alegere)
  • Dacă vă doriți ceva ușor, lejer, nu neaparat de foame, cât de poftă mai mult, să știți că este o doamnă ce face niște plăcinte Dumnezeiești. Nu-s forma normală, îs cilindrice, ca un canoli. Dar nu-i canoli, îs umplute cu tot felul de bunătăți, dulce sau sărat. Îs în jur de 12 lei.

De luat acasă.

În cazul în care vă doriți să vă luați ceva pentru acasă, recomand cu drag:

  • O brânză bună de la Torockoi.
  • Un cârnaț, un cotlet, o tobă, un lebăr, o slană de la căsuța PORCE DORIȚI. Sunt foarte bune produsele de la oamenii ăștia, de casă, sau mă rog, cum le făceau și ai mei când tăiau porc.
  • Grădina de la munte a venit cu dulceață, sirop și zacuscă produsă și ambalată în Valea Ierii. Prețurile se învârt în jurul a 15 – 20 lei.
  • Muzeul de ciciolată nu oferă neaparat un produs calitativ, dar e un cadou interesant… cel puțin din punct de vedere vizual.

Legat de băuturi, ne-am înțeles, da? Căsuța Bărboșilor oferă cel mai bun vin fiert (și nu numai) din Târg, iar pe lângă asta faci și o faptă bună!

Hai la joc! Ne vedem prin Târgul de Crăciun.


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Vas din pescarie

Resurse utile #15: Pago și WARP+ The Internet fast lane

Next Post
#martynofilter

Marty Restaurants a lansat cel mai bun meniul al lor de până acum: #MartyNoFilter

Related Posts