fbpx

The (new) Book of Flavours – noul meniu de la Marty Restaurants

Că-s mâncăcios nu cred că mai e o noutate pentru nimeni. Sau?

În fine, ziele trecute am fost împreună cu Buburuza să degustăm noul meniu de la Marty Restaurants, The Book of Flavours.

Vine un moment în viața fiecărui brand când e nevoie de un suflu nou. Fie că e vorba de noi produse, culori, o altă abordare, concepte noi sau tehnologii, schimbarea este mereu bine venită. Pentru noi, acest moment al schimbării, punctul de cotitură este în fiecare an, în noiembrie, o dată cu relansarea meniului de bază. De data aceasta, însă, am ales să ducem lucrurile la un alt nivel.

Marty Restaurants

M-am bucurat extrem de tare să văd că un brand de nivelul Marty a ales să investească în micii investitori locali.

Aducem în farfuria ta savoarea ingredientelor proaspete, culese la momentul potrivit, gătite zi de zi în tihnă, cu grijă, răbdare și atenție de bucătarii noștri iscusiți. Lucrăm alături de mici producători locali pentru a susține dezvoltarea lor și a comunității, iar tu vei fi împăcat că ai făcut alegerea sănătoasă pentru tine și familia ta.

Kaleicious, Nod Verde, Picles, Bunicu’ Nelu, Bonas și Cămara de la Munte sunt aliații noștri de nădejde când vine vorba de preparate delicioase cu ingrediente locale. Doar cele mai proaspete daruri ale naturii și bunătăți de la fermieri din împrejurimile Clujului trec testul bucătarilor și barmanilor noștri înainte să ajungă la tine.

Marty Restaurants

Râdeți voi râdeți, dar nu e chiar ușor (nici logistic și nici din punct de vedere a contabilității să faci acest lucru). Știu lucrurile astea pentru că mă interesez și discut cu fetele de la conta orice lucru e legat de industria HoReCa… cumva simt că mă interesează direct, cu toate că nu 😛 În fine!

N-o mai lungesc, că am prostul obicei să vorbesc mult, și am să vă spun câteva motive pentru care merită să le (re)treceți pragul celor de la Marty:

  • Boluri de sănătate curată (hai că o să vă dați seama din meniu)
  • Fermentate (fac în casă tot felul de băuturi fermentate, preferata mea e ceva pe bază de ghimbir)
  • Bruschete (băi frate, pâine m-o terminat)
  • Salate reinventate (nu vă stric surpriza, doar un pic: creveți și iaurt grecesc)
  • vita ocupă un loc special în noul meniu
  • meniu Românesc (nu e chiar ce te-ai aștepta când citești asta, vă spun doar atât: burgher punkist)
  • desert (nu zic absolut nimic, doar vă reamintesc că Marty e regele cheesecake-ului

Și multe alte chestiuni pe care nu vi le mai spun… vă las să le descoperiți singuri.


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.