fbpx

Escape to Bonțida for 3 days

Pentru că încă ne aflăm într-o perioadă pandemică și pentru că în general e bine să ne informăm înainte de a participa la un eveniment, am zis să pun mai jos informațiile pe care le consider eu esențiale legate de participarea la EC_Special @ Bonțida.

Informațiile complete EC le găsiți aici.

Sumar articol:


Electric Castle Best Medium Festival

Acces festival

Accesul în festival este permis tuturor, mă rog.

 1. Să ai bilet / pass la eveniment 🙄
 2. Dovadă că nu ești infectat cu virusul SARS-CoV-2:
  • persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT- PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore
  • rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Încărcare brățară

Toate plățile din interiorul festivalului se efectuează doar prin intermediul brățării de festival. Acest lucru înseamnă că trebuie să o alimentăm Dacă ai deja înregistrat biletul, poți deja să îți încarci cu bani brățara. Dacă nu, o poți face foarte simplu aici:

 • Logheaza-te sau fa-ti cont pe site-ul nostru
 • Inregistreaza-ti biletul folosind ticket number-ul sau bratara folosind codul bratarii si PIN-ul
 • Adauga bani folosind un card de debit sau de credit.

Acesta e un online top-up. Când iți schimbi biletul în brățară, ea vă fi conectata automat la contul tău cashless iar banii încarcați în cont vor fi disponibili și pe brățară.

Daca ai încărcat bani online pe brățară, suma respectiva trebuie activata că să poată fi folosita în festival. Poți să ceri oricărui vendor sau barman să te ajute cu activarea sau să mergi la customer care.

Evident că o poți alimenta și la Bonțida, la căsuțele Credit Points. Cu cardul sau numerar.

Pre-Swap

Poți să-ți ridici brățara din Cluj-Napoca, înainte de festival… ceea ce e și recomandat, ca să nu stai la cozi în Bonțida.

Punctul de Swap se află în Iulius Mall, la etajul 1. Se poate vizita de joi, 29 iulie 2021, până duminica, 8 august 2021.

Comand-o acasă prin Tazz.

Transport festival

Autobuz

Stația de plecare a autobuzului se află la iulius Mall și ca în anii precedenți, acesta va funcționa non-stop pe perioada festivalului cu plecări din 30 în 30 de minute.

Costul unui bilet este de 15 lei și se poate cumpăra online de aici (“Electric Castle – Bontida, CJ” la plecare / sosire). Sau de la șofer, cu plata numerar, POS sau de pe brățară.

Trenul

Vineri 6 august vor fi doua trenuri dedicate care pleaca din Gara Mica – Cluj, inspre festival.

Vei cobori la Jucu – DeLonghi, de unde vei fi preluat de autobuz special si dus in Bontida. Durata traseului este de maxim 50 de minute.

Biletele se pot cumpara online de aici (alege “Electric Castle – Bontida, CJ” la plecare / sosire). Pretul unei calatorii este 15 LEI/persoana/sens.

Toate trenurile de calatori ale CFR vor opri in halta Bontida, ca in anii precedenti.

Parcare automobil în Cluj-Napoca

 1. Parcarea Cora Cluj: Poți parca gratis la Cora pe toată durata festivalului, doar arătând dovada că ești participant EC_Special când ți se vă cere.
 2. Parcarea Iulius Mall:

Incepand de vineri 6 august, ora 10:00, ai un discount special pentru parcarea Iulius Mall (12 lei/24h or 70 lei/10 zile). Parcheaza-ti masina si mergi cu ticketul de parcare la biroul Parking Info (demisol), arata dovada ca participi la EC_Special (bilet, bratara, acreditare) si alege perioada dorita.

Vei avea acces non-stop la masina, vei putea sa iesi si sa intri de cate ori doresti, doar scanand ticketul de parcare la bariera. Parcarea poate fi platita intre 10:00 AM si 10:00 PM (program Iulius Mall).

Mașina

Rutele recomandate:

1. Cluj-Napoca – Bulevardul Muncii – E576 – Bonțida
2. Cluj-Napoca – Aeroportul Cluj-Napoca – E576 – Bonțida
3. Cluj-Napoca – Aeroportul Cluj-Napoca – Apahida – E576 – Bonțida

Atenție! Drumul principal de acces pentru participanți spre Electric Castle este prin Răscruci, nu prin Bonțida, așa că urmăriți semnele direcționale.

Hartă festival

Pentru că, nu-i așa, nu vrem să fim ca niște turiști și să bâjbâim.

hartă EC_Special Bonțida

Vremea

Teoretic vineri voma avea câțiva stropi, cât să ne introducă în atmosfera festivalului. Practic, niciodată nu știm cum o să fie vremea. Știm doar cum a fost. Oricum, vorba cântecului: ne pregătim pentru o ploaie, ca să nu fim nevoiți să folosim ce am pregătit.

Eu mă uit pe prognoză aici. E cel mai apropiat de realitate.


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Câștigători Nespresso Talents 2021

Next Post

Cazare la UNTOLD 2021

Related Posts