fbpx

Cimbru restaurant – Cluj

De când și-a deschis ușile, în 2018, multe s-au schimbat la Cimbru. Partea bună e că toate s-au schimbat în bine. Vorbesc de locația de pe strada Decebal, numărul 37 (pentru că între timp a mai deschis o nouă locație – Emil Isac, 11 – unde nu am ajuns încă din motive de pandemie).

Când spun că s-au întâmplat multe, mă refer că au introdus în meniu fructe de mare, risotto și mult râvnitele (de mine) oase de vită cu măduvă făcute la jar.

Și, apropo de pandemie, pe lângă că au deschis mai multe săli (așadar ai unde să te așezi), terasa au amenajat-o și pentru iarnă. Au pus igluri încălzite, în care poți să te bucuri de tot ce îți oferă oamenii ăștia, la căldură și fără stresul cauzat de vremurile în care trăim.

Ori de câte ori am mers la ei, indiferent că am fost doar eu cu Buburuza sau am mers mai mulți prieteni (4 încap lejer, 6 suntem mai intimi), am ales masa din iglu. Nu am găsit (și eu nu am făcut) poză cu un iglu, dar prindeți voi ideea.

De mâncare nu am să vă povestesc prea multe, pentru că, chiar dacă au trecut prin vremurile negre generate de pandemie în HoReCa, nu doar că și-au păstrat calitatea preparatelor. Dar, spun eu, au și reușit să o diversifice și jur că pe zi ce trece mi se par tot mai bune preparatele lor.

Vă spun doar atât: începeți cu un tartar de vită, testați caracatița la jar, riostto-ul cu fructe de mare și obligatoriu să mâncați măduva de vită.

Personalul

Cred că după La Cuptor, aici găsești cei mai faini oameni cu care să interacționezi în timpul mesei. În cazul nostru, Universul a aranjat așa, am fost întotdeauna întâmpinați și serviți de către Sevastian. El a fost cel care ne-a făcut de fiecare dată să ne simțim extraordinar.

Nu credeam că mai găsesc pe cineva precum Iulian de la Cuptor, dar uite că Universul mi l-a scos în față pe Sevastian. Și mă bucur 💕!

În 12 luni nu știu dacă le-am trecut pragul de 6 ori (așadar nu intru în categoria ”clientul ideal”), cu toate acestea Sevastian a fost ”prezent” de fiecare dată la masa noastră. Știa tot despre preferințele și ifosele noastre. Până și vinul pe care îl tot comandăm l-a ținut minte.

Mare lucru, vă spun, e o asemenea implicare și dedicare. Îl felicit și îi felicit pe toți de la Cimbru. Pentru că am interacționat cu mai multă lume de la ei, dar Sevastian mi-a rămas la suflet pentru că el a fost ospătarul nostru.

Sevastian, mulțumesc că îmi pui zâmbetul pe buze la simplul gând că vin la Cimbru!


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Jazz in the Park 2022

Next Post

Extasy: recomandări săptămâna 21-27 februarie

Related Posts