fbpx
#GoodTimefor #Guinness #StPatricksDay

Am sărbătorit alături de 70 de milioane de oameni.

Ieri, după cum v-am spus, am mers într-un pub crawl, dar nu orice fel de pub crawl, ci unul al bunei dispoziții. Nu-mi pot imagina cum să sărbătorești pe cineva sau ceva, dacă nu prin voie bună. Voie bună pe care s-o împărășești cu toți cei cu care intri în contact, indiferent dacă-i cunoști sau nu.

Și fix asta s-a întâmplat de la prima locație de unde ne-am pornit celebrarea lui St. Patrick. Aici, în Old Friend’s Pub (subtil maxim universul) l-am cunoscut pe Sergiu, un băiat de nota 10, la masa căuruia ne-am așesazat ”abuziv” (el avea rezervată masa și noi ne-am așezat la ea până să vină el), dar care a intrat excelent în jocul nostru. Practic ne-am încărcat cu energie pozitivă, de la un străin, doar pentru că a avut voioșie și fericire-n suflet. Nu am plecat înainte de a închina un pint de Guinness împreună.

De aici ne-am îndreptat spre Karolina Pub, auzisem noi că se oprise ploaia… deci ce moment mai bun pentru o plimbare pe jos? Pentru că, nu-i așa, un pub crawl de succes, înseamnă și o mică plimbare în timp ce ai o discuție cu prietenii tăi de 🍻. Și vorba cântecului, am avut timp suficient cât să dezbatem împreună cu Gabriel, Henrietta, Diana, Raluca, Kati, Răzvan și Vlad toate aspectele întâlnirii cu Sergiu.

Nu am poposit foarte mult nici aici, pentru că O’Peter’s Irish Pub ne striga în subconștient, ne chema la el. Practic prin telepatie ne spunea că cea mai tare petrecere de Saint Patrick’s Day e la ei. Cel puțin eu așa am resimțit-o. Aici mi-a plăcut cel mai mult 💚.

Poate din cauză că aici s-au adunat reprezentanți, nu chiar din toate colțurile lumii, dar am simțit că suntem cu adevărat o singură națiune. Indiferent că unul s-a născut în Canada, că altul e catolic, indiferent de culoare politică, sau firea noastră interioară, indiferent de sex sau culoare. Am fost un tot unitar care a strigat în gura mare Sláinte!, după care a sorbit din Guinness.

Aici am simțit că suntem egali, că putem să facem lucruri minunate împreună și că dacă știi să sărbătorești, această sărbătoare se poate transforma în cel mai bun lucru din viața noastră, a oamenilor, se poate transforma într-un moment în care 70 de milioane de oameni din toată lumea, din Dublin la Dubai, de la Londra la Lima, de la Pisa la Paris, de la Sydney la Stockholm, de la Moscova la Montserrat, de pe 6 continente, vor ridica paharul împreună.

Joben a fost doar la un pas distanță, cu o oprire să ne luăm o piadina la mână. Tot pentru diversificare și tot în bunul mers al universului, pentru că nu ne era neaparat foame, cât mai mult poftă, o porție de piadina a fost donată 🌱 de către Răzvan unei persoane mai puțin norocoase.

Aici am reușit să mă transform în barman, nu unul de succes, dar unul care cu chiu cu vai și-a turnat singur un pahar de Guinness.

E clar că mai am mult de învățat și când spun învățat, mă refer chiar și la chestiile teoretice, pentru că până la urmă să nu știi cum îi spune la spuma pe care o face Guinness-ul când o torni în pahar, e un lucru elementar, pe care s-a dovedit că eu nu-l știu. Oricum, m-am descurcat cât de cât… zic eu înțelegător cu mine însumi 😛

Chelsea English Bistro a fost ultimul pub de pe lista de ”crawl”. Și a fost epic. Îmi place când Universul își arată simțul umorului. Practic noi am ajuns la ora închiderii, dar pentru că oamenii au fost drăguți, cu bunele lor intenții au încercat să ne servească cu un pahar de Guinness,  dar, pentru că Universul este cel mai bun stand up comediant, nu mai aveau bere-n butoi.

Pe scurt, St Patrick’s Day a devenit o sărbătoare globală, care se desfășoară cu Guinness alături. Iar noi, alături de 149 de țări din toată lumea, sâmbătă, în data de 17 martie, am pus umărul la consumul celor peste 13 milioane de pahare de Guinness!


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Concert Lara Fabian la Cluj, 29 martie, Sala Polivalenta

Câștigă o invitație dublă la Camouflage World Tour by Lara Fabian | Cluj, 29 martie, Sala Polivalenta

Next Post
Stradale Cluj

Stradale Cluj-Napoca, un nou loc de ieșit la masă

Related Posts